Biletul zilei: Bayern Munchen vs PSG

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bayern Munchen - PSG
1
2.47
X
3.78
2
2.82

Grupele UEFA Champions League nu se pot încheia mai frumos decât atât. Șocul serii vine de la Munchen acolo unde Bayern are șansa revanșei după înfrângerea din meciul tur de la Paris cu scorul de 3-0. Acest meci poate schimba ierarhia în cadrul grupei B, unde PSG are trei puncte avans în fața bavareziilor. Pentru acest lucru nemții au nevoie de o victorie la mai mult de trei goluri diferență. Din această grupă mai fac parte Anderlecht și Celtic dar care practic nu au avut nicio șansă în grupă. Acest meci mai poate fi numit și un duel al orgoliilor deoarece se vor duela unii dintre cei mai buni fotbaliști ai planetei. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă foarte mare pe care va merita să mizăm.

Bayern Munchen vrea să răzbune înfrângerea din tur și să demonstreze adevărata valoare a echipei. Singurul pas greșit al Bayern-ului a fost tocmai la Paris, în rest câștigând toate partidele. Pe teren propriu bavarezii sunt o echipă foarte redutabilă. În ultimele cinci meciuri disputate pe Allianz Arena au înregistrat tot atâtea victorii și au primit un singur gol în aceste meciuri. Chiar dacă nu vor reuși să obțină prima poziție a grupei credem că își vor trece în cont victoria la minim un gol diferență. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.47 și va merge pe o victorie a nemților.

PSG vine la Munchen cu toate vedetele care alcătuiesc echipa și putem spunce că în fiecare meci sunt cotați cu șanse mari la victorie. Parisul trebuie să treacă peste înfrângerea surprinzătoare suferită în week-end la Strasbourg cu scorul de 2-1. Astăzi va fi o confruntare interesantă între ofensiva francezilor, Neymar, Mbappe, Cavani și defensiva nemților care este una foarte bine pusă la punct. PSG a dovedit și în această grupă că are o ofensivă de speriat reușind să înscrie de 24 de ori în numai cinci meciuri. Am ales pentru biletul zilei o victorie a celor de la Bayern mizând de dorința și determinarea nemților care vor dori să facă uitată înfrângerea din tur. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.