Biletul zilei: Bayern Munchen vs Frankfurt

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bayern Munchen - Frankfurt
1
1.23
X
6.10
2
11.00

Sezonul acesta din Bundesliga se apropie de final. Mai este de jucat un singur meci, dar acesta este unul din cele mai importante meciuri ale acestui seon deoarece se va disputa cu trofeul pe masă. Este vorba despre finala Cupei Germaniei ce va avea loc pe stadionul Olympiastadion din Berlin și le va aduce la centru pe Bayern Munchen și Eintracht Frankfurt. Acest meci are o favorită clară și cum ne așteptăm cu toții aceea este Bayern Munchen dar în acest joc este posibil orice. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă alegeți să citiți articolele noastre.

Bayern Munchen este favorită la victorie în acest meci și automat la câștigarea a încă unui trofeu. Pe lângă titlu Bayern este aproape să câștige și cupa și astfel să realizeze dubla. Bavarezii au dominat și acest seozn fotbalistic din Germania. Bundesliga a fost câștigată la pas fără emoții și cu multe etape înainte de a fi sezonul încheiat. În Cupă cei de la Bayern au avut un traseu aproape perfect. Ei au reușit să elimine în traseul lor spre această fază pe Chemnitzer, Red Bull Leipzig, Borussia Dortmund, Paderborn și Bayern Leverkusen. La prima vedere acești adversari au fost unii foarte puternici dar de care Bayern a reușit să treacă cu bine și să se apropie foarte mult de trofeu. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Bayern Munchen.

Frankfurt a făcut un sezon foarte bun pentru standardele echipei. Întreaga muncă pentru acest an competițional s-ar încheia foarte frumos dacă ar fi cu un trofeu. În Bundesliga cei de la Eintacht au terminat pe poziția a opta, fiind foarte aproape de a prinde un loc de Cupă Europeană.  Pentru a ajunge să dispute această finală Frankfurt a fost nevoită să elimine pe Erndtebruck, Schweinfurt, Heidenheim, Mainz și Schalke. Ne putem da seama foarte ușor că Frankfurt a avut adversare mult mai slăbuțe dar asta nu înseamnă că nu vor avea șanse ca astăzi să câștige Cupa. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig important pe termen lung dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi biletul zilei oferit de noi și pe termen lung o să realizezi profit.