Biletul zilei: Bayern Munchen vs Bayer Leverkusen

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bayern Munchen - Bayer Leverkusen
1
1.24
X
6.00
2
11.00

Un nou sezon al Bundesligii va porni astăzi la un noi drum lung. De la ora 21:30 meciul de deschidere va fi jocul dintre Bayern Munchen și Bayer Leverkusen. Partida va avea loc în Bavaria pe frumosul stadion Allianz Arena. Chiar dacă echipa gazdă este favorită la cele trei puncte așteptăm o replică și din partea echipei oaspete. Fiind doar prima partidă din Bundesliga nici o echipă nu va fi la turație maximă. Acest joc este o ocazie bună pentru suporteri pentru a vedea la lucru noile achiziții dar și forma favoriților pentru acest început de sezon. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi câștigător dacă ești inspirat în momentul în care iți alegi ponturile.

Bayern Munchen țintește și pentru acest sezon câștigarea tuturor trofeelor. Bavarezii au început perfect acest sezon și au cucerit Supercupa Germaniei la finalul unei partide foarte spectaculoase. Bayern a învins pe Borussia Dortmund după executarea loviturilor de departajare revenind de două ori pe tabela de marcaj. În Cupa Germaniei gazdele de astăzi au obținut un succes categoric în fața echipei Chemitzer cu scorul de 6-0. Echipa lui Carlo Ancelotti a avut o perioadă bună și pe piața transferurilor. Jucătorii nou veniți sunt: Sule, Rudy Tolisso, Coman și James Rodriguez. În partida de astăzi nu îi vom vedea evoluând pe Neuer, Boateng, Martinez, James Rorriguez și Levandowski. Pe biletul zilei la pariuri sportive vom miza pe o victorie a gazdelor.

Bayer Leverkusen speră să aibă un sezon mult mai bun decât cel care a trecut și în care nu a prins UEFA Champions League. Farmaciștii nu au început foarte bine nici acest sezon deoarece au avut nevoie de prelungiri pentru a se califica în cupa Germaniei în fața echipei de Liga a treia, Karlsruher. În perioada de pregătire în care au susținut doar partide amicale au reușit o singură vicrorie. În această vară Bayer Leverkusen a schimbat și antrenorul iar noul tehnician al formației va fi Heiko Helich. Noile transferuri ale echipei sunt Bender și Kohr. Pentru acest joc oaspeții nu se vor putea baza pe Tin Jedvaj și Sven Bender. Pentru biletul zilei vom miza pe cota de 1.24 care ne ve crește câștigul de pe biletul zilei. Cel mai bine ar fi să jucăm acest meci pe biletul zilei în format combinat.