Biletul zilei: Bayern Munchen vs Borussia Dortmund

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bayern Munchen - Borussia Dortmund
1
1.45
X
4.75
2
6.26

Der Klassiker își va consuma astăzi un nou episod. Clasicul fotbalului german va avea loc în optimile de finală ale Cupei Germaniei. Pe Allianz Arena, Bayern Munchen va primi vizita celor de la Borussia Dortmund. Acest meci este deschis oricărui rezultat ținând cont că se vor întâlni cele mai puternice formații ale fotbalului german. O victorie astăzi pentru una dintre cele două formații este egală cu, calificarea în sferturile de finală ale acestei competiții. Noi mizăm pe spectacol în această înfruntare a titanilor.  Biletul zilei la pariuri pentru acest joc ne poate aduce o sumă importantă de bani de pe urma acestei partide.

Bayern Munchen pornește din postura de echipă favorită la victorie și automat la accederea în sferturile de finală ale competiției. Bavarezii cu Jupp Heinckes pe banca tehnică evoluează foarte bine și se vede la nivelul jocului schimbarea adusă de noul tehnician. Până în această fază a competiției Bayern a fost nevoită să treacă de Chemnitzer pe care i-a învins cu scorul de 5-0. În al doilea tur au învins pe  Leipzig cu scorul de 2-1. Astăzi este poate cel mai greu adversar pentru Bayern. Gazdele din această seară vin după cinci victorii în ultimele cinci meciuri disputate. Acest bilanț le dă foarte mari speranțe și îi face favoriți la cele trei puncte astăzi. Biletul zilei la pariuri va avea ca pont o victorie a celor de la Bayern Munchen.

Borussia Dortmund rămâne o formație puternică chiar dacă acum trece prin unele moment destul de grele. Traseul oaspeților din această seară în cele două tururi ale Cupei Germaniei a fost unul perfect. Ei au marcat de 11 ori și nu au pimit niciun gol în cele două confruntări contra celor de la Rielasingen și Magdeburg. Chiar dacă cei de la Dortmund au avut o serie foarte lungă de meciuri fără victorie, acum vin după două victorii. Putem spune că se vede impactul noului tehnician care a fost adus pe banca tehnică. Chiar dacă Borussia este într-o formă de zile mari, biletul zilei făcut de echipa noastră va avea ca pont o victorie a celor de la Bayern. Am ales acest pont pentru biletul zilei pentru că Bayern este echipa mult mai valoroasă și faptul că evoluează pe propriul teren poate fi un avantaj care să facă diferența în acest joc.