Biletul zilei: Bayer Leverkusen vs Werder Bremen

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bayer Leverkusen - Werder Bremen
1
1.57
X
4.20
2
5.30

Într-o zi în care meciurile sunt destul de puține ne vom îndrepta atenția spre Cupa Germaniei. DFB Pokal a ajuns în faza sferturilor de finală și meciurile care vor avea loc în această fază a competiției se anunță a fi unele foarte interesante. Pe Bay Arena, Bayer Leverkusen va primi vizita celor de la Werder Bremen. Ultimele dueluri directe au fost unele foarte echilibrate în care ambele echipe au jucat destul de închis primind foarte greu gol. Chiar dacă diferența de puncte în Bundesliga este una foarte mare, în aceatsă seară putem să ne  așteptam la orice rezultat. Biletul zilei la pariuri poate să fie o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe ponturile propuse de echipa noastră.

Bayer Leverkusen pare să fie într-o revenire față de ultimele sezoane. Acum în Bundesliga sunt favoriți pentru a obține poziția a doua a clasamentului. Gazdele partidei din această seară nu au pierdut în ultimele trei partide oficiale din campionat. În Cupa Germaniei cei de la Bayer au trecut în aceatsă ediție de Karlsruher, Union Berlin, Monchengladbach pentru ca acum în sferturile de finală să încerce să treacă de Werder. Putem spune că până acum au avut un parcurs aproape perfect deoarece în cele trei partide disputate au primit un singur gol în victoria cu 4-1 în fața celor de la Union Berlin. Biletul zilei la pariuri va avea ca pronostic o victorie a celor de la Leverkusen.

Werder Bremen va încerca să producă surpriza dar ținând cont de cum a evoluat în acest sezon le va fi foarte greu. Oaspeții partidei din această seară ocupă în Bundesliga abia poziția a 15-a a clasamentului. Grijile retrogradării ar putea să îi facă pe cei de la Werder Bremen să nu folosească prima echipă și să joace mai mult cu rezervele. În parcursul oaspeților în Cupă au întâlnit pe Wurzburger Kickers, Hoffenheim și Freiburg. În afară de meciul din primul tur celelalte jocuri au fost câștigate de cei d ela Werder la un singur gol diferență. Astăzi se anunță un eci foarte greu pentru ei mai ales că vor evolua și în deplasare. Biletul zilei ne va aduce pentru acest meci o cotă de 1.57. Noi considerăm că această cotă este foarte bună de jucat pe biletul zilei în format single.