Biletul zilei: Bayer Leverkusen vs Bayern Munchen

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Bayer Leverkusen - Bayern Munchen
1
3.80
X
3.75
2
1.92

Astăzi în Bundesliga va începe returul. Prima etapă din acest an vine cu meciuri deosebit de interesante. Este primul meci din noul an ce se va disputa în prima liga de fotbal a Germaniei. Așa cum era de așteptat anul se deschide cu un meci ce nu trebuie ratat. Pe Bay Arena, Bayer Leverkusen va primi vizita celor de la Bayern Munchen. Acest meci care este și primul din retur va aduce la centru două forțe ale fotbalului german. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Bayer Leverkusen face un sezon destul de bun. Ei ocupa poziția a patra a clasamentului după ce în turul de campionat au reușit să acumuleze 28 de puncte. Ei se află într-un pluton format din cinci echipe despărțite de numai trei puncte. Așa că orice rezultat pozitiv ii poate urca în clasament dar și orice rezultat negativ îi poate face să piard multe poziții. Pe propriul teren gazdele partidei din această seară sunt o echipă foarte puternică. În meciurile disputate în fața propriilor fani nu au suferit nicio înfrângere fiind alături de adversara din această seară singurele echipe neînvinse acasă. Trei din ultimele cinci meciuri directe pe acest stadion au fost câștigate de farmaciști. Pronosticul pentru biletul zilei va vea o cotă de 1.92 pentru partida spectaculoasă din această seară.

Bayern Munchen este liderul la zi al clasamnetului din Bundesliga. Bavarezii au reusit sa acumuleze in cele 17 etape din tur 41 de puncte si cu un avantaj de 11 puncte fata de pozitia a doua putem spune ca este doar o chestiune de timp pana cand Bayern isi va asigura si matematic titlul. In cele doua partide amicale sustinute in acest an oaspetii paridei din aceatsa seara au reusit sa marcheze de 11 ori dar trebuie sa tinem cont ca au intalnit adversari modesti. Bavarezii vor ataca acest meci fără Neuer, Alcantara și Fruchtl. Chiar și așa la ce jucători au cei de la Bayern pornesc favoriți. În Bundesliga oaspeții de astăzi au câștigat ultimele patru partide disputate iar în trei dintre ele nu au primit gol. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mergi pe pronosticurile noastre. Pariază alături de noi și câștigă cu biletul zilei.