Biletul zilei: Bate Borisov vs Gorodeja

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei BATE Borisov vs Gorodeja
Bate Borisov - Gorodeja
1
1.20
X
5.50
2
11.00

Prima ligă de fotbal a Belarusului se află în plină desfășurare. Din acest motiv am ales astăzi pentru biletul zilei un meci din această ligă care pare la prima vedere unul interesant pentru iubitorii fotbalului, chiar dacă el este și din Belarus. Partida dintre Bate Boorisov și Godoreja va începe de la ora 19:30 și va fi găzduit de spectauloasa arenă din Borisov.  Această rundă este cea de-a 15-a a acestui sezon ce se va disputa în acest week-end.

Bate Borisov pornește ca mare favorită. După începutul mai slab de campionat, ei se află în plin progres obținând rezultate din ce în ce mai bune. Gazdele au acumulat 30 de puncte care le permit să ocupe cea de-a treia treaptă a  podiumului. Ei se află la cinci puncte de poziția de lider ocupată de Soligorsk. Cel mai important atuu al gazdelor este ofensiva. Ei au cel mai bun atac din ligă, reușind să înscrie de 22 de ori în cele 14 etape. Linia defensivă este și ea una foarte bună fiind a doua a competițieicu doar 7 goluri primite. În ultimile trei partide cei de la Bate nu au primit niciun gol. În ultimele patru partide nu au suferit nicio înfrângere, interval în care au obținut trei victorii. Pentru biletul zilei de astăzi vom opta pentru o victorie a celor de la Bate care au o cotă de 1,20. Biletul zilei te poate face fericit dacă faci alegerea corectă.

Gorodeja este o echipă aflată în partea de mijloc a clasamentului care nu are șanse la locurile fruntașe dar nu este amenințată nici de retrogradare.Sunt clasați pe poziția a noua cu 19 puncte obținute după cele 14 etape scurse. Un lucrude remarcat este faptul că în ultimele patru etape au obținut tot atâtea remize. Două dintre aceste meciuri   s-au terminat cu scorul de 1-1 iar alte două cu scorul de 0-0. Aruncând o privire peste meciurile oaspeților observăm că au fost meciuri foarte multe în care s-au înscris puține goluri. Biletul zilei de astăzi îți poate umple pormoneul, singura condiție fiind să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră de profesioniști,