Biletul Zilei: Barcelona vs Valencia CF

Rezultatul nostru recomandat pentru Biletul Zilei: 1

Barcelona joacă duminică seara pe Camp Nou împotriva Valenciei. Finalul de sezon în campionatul spaniol este extrem de încins, cu rivalele clasice luptându-se pentru titlu. Înaintea etapei Realul avea două puncte şi un meci mai puţin disputat avantaj. Catalanii nu îşi permit să mai piardă nici un punct în aceste condiţii. Vă recomandăm pentru biletul zilei un pariu pe o victorie a Barcelonei.

Deşi Neymar este incert pentru acest meci, atacul Barcelonei este mai mult decât capabil să înscrie goluri. Valencia traversează un sezon nefericit, problemele defensive fiind una din principalele cauze ale acestui lucru. Un pariu că Barcelona va marca trei sau mai multe goluri în acest meci vă poate aduce o cotă de 1.20 pe biletul zilei.

Echipa lui Luis Enrique este una care atacă pe tot parcursul celor 90 de minute. În faţa Valenciei, un pariu că Barcelona va conduce atât la pauză cât şi la final vă poate aduce o cotă de 1.40 pe biletul zilei. Catalanii au marcat în prima repriză în 4 din ultimele lor 6 partide.