Biletul zilei: Barcelona vs Valencia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Barcelona - Valencia
1
1.22
X
7.00
2
11.00

Semifinalele Cupei Spaniei ne aduc meciuri foarte interesanteși spectaculoase. Astăzi vom asista la meciul tur dintre Barcelona și Valencia. Partida se va disputa pe Camp Nou și este un meci foarte important pentru ambele echipe în aconomia calificării mai departe în ultimul act al competiției. Un rezultat bun astăzi poate transforma una dintre formații ca fiind favorită la calificarea mai departe. În jocul de astăzi ne așteătăm la multe goluri așa cum se întâmplă mai mereu în partidele dintre cele două adversare de astăzi. Trebuie să ținem cont atunci când alegem pronosticul pentru biletul zilei că în ultimele cinci meciuri directe au marcat ambele formații.

Barcelona pornește din postura de favorită la victorie dar și la calificare. Catalanii trebuie sp își asigure un avantaj de minim două goluri pentru a nu avea un meci foarte greu pe returul de pe Mestalla. Gazdele de astăzi domină atât sezonul din Primera Division dar este favorită și la câștigarea Cupei Spaniei. Messi și compania au eliminate în acest sezon al cupei pe Murcia, Celta Vigo, iar în sferturile de finală au trecu de Espanyol. Acest meci se anunță unul dificil deoarece este un derby al fotbalului din Spania. Ambele formații fac un sezon foarte bun și chiar dacă Barca este mare favorită la calificare putem să asistăm totuși și la o surpriză. Pronosticul pentru biletul zilei va merge așa cum ne așteptăm pe o victorie a Barcelonei.

Valencia încearcă să producă surpriza și să obțină o calificare în ultimul act al competiției. Pentru acest lucru liliecii au nevoie de un rezultat foarte bun și apoi trebuie să facă un retur perfect pe Mestalla. Oaspeții partidei din această seară fac un sezon foarte bun și în Primera Division, lucru care se vede și din parcursul lor în Cupă. În drumul lor către această fază a competiției au trecut de Zaragoza, Las Palmas și în sferturile de finală s-au calificat în fața echipei Deportivo Alaves datorită golului marcat în deplasare. Valencia nu trebuie privită ca o echipă învinsă deoarece va încerca să obțină un rezultat foarte bun în această seară. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă alături de noi cu biletul zilei la pariuri.