Biletul zilei: FC Barcelona vs Valencia CF

Recomandarea noastră: 1

Barcelona - Valencia
1
1.30
X
5.75
2
9.50

După spectacolul de la mijlocul acestei săptămâni din competițiile Europene ne vom focusa spre meciurile din campionatele interne. Astăzi în La Liga este programat un meci foarte important în fotbalul spaniol. Pe Nou Camp Barcelona va primi vizita celor de la Valencia. Meciul va fi foarte interesant de urmărit să vedem reacția catalanilor după eliminarea surprinzătoare din UEFA Champions League. Cu siguranță va fi o reacție pozitivă și fanii vor asista la un spectacol interesant. Moralul echipei este afectat cu siguranță și nu ne dorim o surpriză neplăcută din partea celor de la Barcelona. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Barcelona este favorită la câștigarea titlului în Primera Division. Catalanii ocupă prima poziție cu un avans destul de mare față de cei de la Atletico mai exact de 11 puncte. Problema și dezamăgirea Barcei a avut loc în această săptămână deoarece au fost eliminați de AS Roma din sferturile UEFA Champions League după ce au reușit contraperformanța șă fie învinși cu scorul de 3-0 pe Olimpico. Acela a fost un meci foarte slab făcut de Barcelona pe care jucătorii vor dori să îl uite cât mai rapid cu o victorie în această seară. În La Liga, Messi și compania sunt singura echipă care nu a suferit vreo înfrângere în acest sezon și vor dori să își păstreze acest bilanț până la finalul campionatului. Biletul zilei la pariuri va avea ca pronostic o victorie a Barcelonei.

Valencia face un sezon foarte bun și reîncepe să fie una dintre echipele foarte bune ale fotbalului spaniol. În acest moment liliecii ocupă poziția a treia a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 65 de puncte. Oaspeții partidei din această seară de pe Camp Nou sunt cea mai în formă echipă din Spania în acest moment. Ei vin după cinci victorii în ultimele cinci etape și în patru dintre aceste meciuri nu au primit gol. Valencia este pe poziția a patra într-un clasament al meciurilor disputate deparet de proprii suporteri. Biletul zilei poate fi câștigător doar dacă ți cont de sfaturile oferite de echipa noastră. Pariază și pe termen lung o să realizezi profit doar cu biletul zilei de pe site-ul Beturi.ro.