Biletul zilei: Barcelona vs Sevilla

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Barcelona - Sevilla
1
`1.20
X
8.00
2
11.50

Derby-ul rundei cu numărul 11 din La Liga va avea loc astăzi pe Camp Nou. Barcelona va primi vizita echipei FC Sevilla. În stagiunea precedentă cele două echipe s-au bătut chiar pentru prima poziție a clasamentului  dar se pare că anul acesta oaspeții nu mai pot ține ritmul. Barcelona vine după trei victorii în ultimele trei meciuri directe și cu siguranță va dori să își păstreze acest bilanț în fața andaluziilor. Ultimele două jocuri dintre cele două echipe disputate pe Camp Nou s-au încheiat cu scorul de 3-0 n favoarea catalaniilor. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri deoarece Primera Division este unul dintre ceel mai puterni campionate și meciurile sunt aproape întotdeauna spectaculoase.

Barcelona este văzută ca favorită de toată lumea în acest meci și ar fi o mare surpriză negativă dacă nu s-ar întâmpla acest lucru. Până în acest moment catalanii au dominat clar campionatul fiind pe prima poziție. Ei au cea mai bună defensivă a sezonului cu doar trei goluri primite. Ofensiva este și ea cea mai bună din Spania cu 28 de goluri marcate, media fiind de aproape trei goluri pe meci. P e propirul teren Barca a câștigat toate meciurile din acest sezon indiferent de competiție. Ne așteptăm la un nou recital din partea lui Leo Messi care este pe prima poziție în clasamentul golgeterilor cu 12 goluri marcate. Biletul zilei la pariuri va avea ca pont victoria Barcelonei.

Sevilla se prezintă la acest meci de pe poziția a cincea a clasamentului. Oaspeții din această seară au acumulat doar 19 puncte. Forma de moment pe care o traversează nu este una foarte bună. În ultimele trei meciuri din La Liga cei de la Sevilla au suferit două înfrângeri. Această formă poate fi taxată de Barca, deoarece știm ce jucători de valoare are. În deplasare andaluzii merg și mai slab deoarece din cinci jocuri disputate au suferit trei înfrângeri. Mai mult înfrângerile au venit în ultimele trei meciuri și nu au reușit nici să înscrie vreun gol în aceste partide. Pentru andaluzi în această seară speranțele sunt destul de mici. Biletul zilei de astăzi chiar dacă are o cotă mai mică am ales să mergem pe siguranță. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care mergi pe ponturile noastre.