Biletul zilei: Barcelona vs AS Roma

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Barcelona - AS Roma
1
1.24
X
6.80
2
14.00

UEFA Champions League ne prezintă meciuri spectaculoase și în aceatsă seară. Un meci foarte așteptat de către iubitorii fotbalului este întâlnirea de pe Camp Nou dintre Barcelona și AS Roma. Acest meci se dispută în cadrul manșei tur a sferturilor de finală a acestui sezon din cea mai puternică competiție. Cele două echipe s-au mai întâlnit și acum trei ani tot în aceeași competiție dar atunci, Barcelona s-a impus clar în meciul tur și a câștigat cu scorul de 6-1. Dacă Barca este o candidată la marele trofeu, AS Roma este una dintre surprizele plăcute ale competiției. Pronoticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol de pe Beturi.ro.

Barcelona poate spera la câștigarea trofeului UEFA Champions League după sezonul foarte bun pe care l-a făcut până acum. Catalanii aproape că au câștigat La Liga așa că se pot concentra sută la sută pe această competiție. În optimile de finală catalanii au trecut de Chelsea. La Londra scorul a fost 1-1 pentru ca pe acest stadion Messi și compania să se impună cu scorul de 3-0. În ultimele 17 meciuri catalanii nu au mai pierdut niciun meci. Chiar dacă și astăzi vor întâlni un adversary foarte puternic, gazdele pornesc ca favorite Va fi foarte interesant să vedem ce va mai inventa Leo Messi în această seară. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a Barcelonei.

AS Roma poate produce în orice moment o surpriză chiar dacă va evolua în fața celor mai puternici adversari. Romanii au făcut un sezon European foarte bun. În optimile de finală oaspeții partidei de astăzi au trecut de Shakhtior Donetsk după două meciuri foarte echilibrate. AS Roma a pierdut în Ucraina cu scorul de 2-1 pentru ca pe teren propriu să se impună cu scorul de 1-0. Romanii s-au calificat datorită golului marcat în deplasare. În ultima etapă din Serie A, AS Roma a reușit doar o remiză pe terenul celor de la Bologna cu scorul de 1-1. Astăzi ne așteptăm la un joc foarte disputant dar în care Barcelona este favorită. Biletul zilei poate fi o surdă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre. Pariază și câștogă în fiecare zi la pariuri cu biletul zilei oferit de Beturi.ro.