Biletul zilei: FC Barcelona vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Barcelona - Real Madrid
1
1.94
X
3.90
2
3.45

Astăzi de la ora 23:00 planeta se va împărți în două deoarece se va disputa încă un episod al marelui EL Clasico. Partida așteptată de toată lumea își va consuma episodul cu numărul 261. Așa cum știm deja spectacolul va fi asigurat de către actorii ce se vor duela pe teren. Acest meci este manșa tur și contează pentru Supercupa Spaniei în care se întâlnesc câștigătoarele celor două trofee pe plan intern. Supercupa se va desfășura în dublă manșă. Ținând cont că acest joc este un nou episod al celebrului EL Clasico nu are voie să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive.

Barcelona este în căutarea unui înlocuitor pentru Neymar. Celebrul brazinian a fost transferat așa cum știm cu toții de către PSG iar clubul caralan a încasat suma de 222 de milioane de euro. După plecarea lui Neymar Barcelona i-a transferat pe Semedo și Deulofeu. Trebuie să notăm faptul că sunt în discuții avansate și cu jucători precum Coutinho sau Dembele. Câștigătoarea cupei Spaniei din sezonul trecut a disputat cinci meciuri de pregătire pentru noul sezon. În aceste meciuri catalanii au obținut patru victorii iar o partidă au terminat-o la egalitate. Avantajul moral este de partea Barcelonei în acest meci deoarece în această vară au învins-o chiar pe Real Madrid într-o partidă amicală cu scorul de 3-2. Pentru biletul zilei la pariuri sportive vom miza pe o victorie a Barcei ținând cont că au câștigat ultimele două dueluri directe.

Real Madrid a pășit cu dreptul în noul sezon câștigând deja un trofeu, Supercupa Europei. Madrilenii au învins pe Manchester United cu scorul de 2-1 și astfel au pus mâna pe marele trofeu. Campania de transferuri a Realului nu a fost una impresionantă alagând să iși păstreze nucleul important de jucători. La capitolul veniri cel mai important nume este cel al lui Theo Hernandez. La plecări cele mai importante nume sunt cele ale lui Alvaro Morata, Danilo, Pepe dar și James Rodriguez. Realul va fi motivată în această seară să obțină un rezutat cât mai bun pentru a avea șanse să câștige trofeul în jocul retur ce se va disputa pe Santiago Bernabeu. Biletul zilei de astăzi este unul foarte interesant deoarece conține cel mai important derby de pe planetă. Pentru acest meci pe biletul zilei vom miza pe victoria gazdelor deoarece sperăm să câștige un avans pentru meciul retur.