Biletul zilei: Barcelona vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Barcelona - Real Madrid
1
1.70
X
4.50
2
4.40

Ultimul EL Clasico din acest seozn este unul special. Ar putea fi ultimul asemenea meci pentru ,,Don” Andres Iniesta despre care se vorbește tot mai mult că se va despărți de catalane la finalul acestui sezon. Așa cum este și normal își va dori să se despartă după o victorie împotriva marei rivale. Barcelona este deja campioană în Primera Division în timp ce Real Madrid are șanse foarte mari să câștige UEFA Champions League. După cum știm că rivalitatea dintre cele două echipe este dusă în multe rânduri la extreme, ne așteptăm la un meci de totul sau nimic pentru ambele formații. Realul are de luat o revanșă după ce în tur au pierdut cu scorul de 3-0, chiar pe propriul stadion Santiago Bernabeu. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce un pronostic la care se așteaptă foarte multă lume.
Barcelona pornește din postura de favorită în acest joc. Ei vor încerca să mai spele din rușinea eliminării din UEFA Champions League și să obțină un success important în fața marii rivale. Catalanii nu au suferit nicio înfrânegere în acest sezon și își vor dori să câștige titlul fără înfrângere. Ei au înregistrat doar opt rezultate de egalitate în acest seozon. Putem spune că au dominat La Liga deoarece au a doua cea mai bună defensivă dar și cea mai bună ofensivă. Messi și compania pot profita și de oboseala Madridului care la acest mijloc de săptămână a disputat semifinal UEFA Champions League contra celor de la Bayern Munchen. Biletul zilei la pariuri sportive online va merge pe o victorie a celor de la Barcelona.
Real Madrid are în favoarea sa avantajul moral deoareec madrilenii fac un final de sezon de vis. Putem spune că și-au asigurat poziția a treia în La Liga și au șanse mari să câștige finala UEFA Champions League. În ultimele cinci runde disputate în campionatul Spaniei cei de la Real au acumulat trei victorii și două rezultate de egalitate, având un bilanț asemănător cu cel al adversarei de astăzi. În acest meci va fi foaret interesant să vedem și duelul dintre Messi și Cristiano Ronaldo, cei care conduc în clasamnetul marcatorilor din La Luga și sunt cei mai buni fotbaliști de pe planetă. Noi pentru biletul zilei de astăzi am ales să mergem pe o victorie a celor de la Barcelona deoarece vor privy meciul mai mult ca pe o revanșă. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei oferit de echipa noastră și o să realizezi profit pe termen lung.