Biletul Zilei: FC Barcelona vs Paris Saint-Germain

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Astăzi, Spania și Franța se întâlnesc pe gazon în cel mai așteptat meci din această săptămână. FC Barcelona și Paris Saint-Germain vor juca în Champions League pe Camp Nou la ora 21:45 ora locală. Joacă și tu biletul zilei!

Cel mai șocant rezultat din prima fază a întâlnirilor a fost victoria zdrobitoare a celor de la PSG în fața spaniolilor barcelonezi. Ceea ce se aștepta a fi un meci echilibrat pe Parc des Princes s-a transformat într-o înfrângere zdrobitoare pentru FC Barcelona după cele două goluri ale lui Angel Di Mari, urmate de cel al lui Edinson Cavani și golul lui Julian Draxler. Meciul s-a terminat 4-0 și a adus un plus de încredere jucătorilor, în această competiție.

Barcelona a folosit constructiv această palmă primită de la echipa franceză învingând în următoarele patru meciuri din Primera Division câștigând în fața lui Leganes și Atletico Madrid cu scorul de 2 la 1 și zdrobindu-i pe cei de la Sporting Gijon și pe Celta cu cinci goluri diferență.

Paris Saint-Germain a reușit să mențină curată lista meciurilor jucate acasă ceea ce este de luat în calcul în economia meciului din această seara. Barcelona a cedat patru din ultimele șase jocuri pe teren propriu și o înfrângere în fața PSG nu este o soluție pentru ei. În orice caz, nu pot sta în defensivă când au un deficit de patru goluri de recuperat.

În mod clar Lionel Messi va fi principalul pericol față de care cei de la PSG trebuie să fie atenți. De asemenea este jucatorul care trebuie luat în calcul atunci când joci biletul zilei. Argentinianul a înscris două goluri în weekend și a ajuns la un scor personal de 38 de goluri marcate în 36 de apariții pe gazon. Zece dintre aceste reușite fiind chiar în Champions League. O susținere intensă a acestuia din partea coechipierilor pare cea mai bună soluție momentan.

Nu uita să iei în calcul informațiile pe care noi le furnizăm, atunci când joci biletul zilei. Per total în acest meci ne așteptăm ca ambele echipe să găsească poarta, mai ales că PSG este conștientă de importanța majoră a unui gol în deplasare. În orice caz, Barcelona ar trebui să fie în stare să obțină o victorie în această seară dar probabil nu una suficientă pentru a le oferi biletul către următoare etapă.

Pentru biletul zilei șansele sunt de 71% ca Barcelona să învingă și ca ambele echipe să marcheze. Scorul de 3-1 este cel mai probabil cu o rată de succes de aproximativ 10 procente. Jucând constant, biletul zilei îți poate aduce satisfacție de fiecare dată.