Biletul zilei: Barcelona vs Levante

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Barcelona - Levante
1
1.05
X
17.00
2
31.00

Pe Camp Nou din Barcelona se anunță spectacol în această seară. Cei de la Barcelona vor primi vizita echipei Levante într-o partidă ce se anunță la discreția catalanilor. Veștile bune pentru echipa gazdă continuă să curgă mai ales după rezolvarea transferului lui Felipe Coutinho de la Liverpool. În partida de astăzi doar problema scorului se mai pune chiar dacă partida pornește de la egalitate, toate lucrurile de acum ne duc cu gândul la o victorie clară a Barcelonei. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce un profit important asupra meciurilor din această zi.

Barcelona domină acest sezon din Primera Division. Catalanii sunt singura echipă care nu a înregistrat vreun eșec în acest sezon. Gazdele partidie de astăzi au un avans de șase puncte în frumntea clasamentului dar și acest meci mai puțin disputat. Barca uimește și la capitolul cifre în acest sezon. Messi și compania au cel mai bun atac dar și cea mai bună defensivă. Și în clasamentul golgeterilor este un jucător al Barcelonei. Lionel Messi a înscris 15 goluri și este jucătorul din Spania cu cele mai multe goluri marcate. În ultimele trei meciuri jucate cei de la Barcelona au înregistrat trei victorii în care nu au primit gol. Mai mult în ultima etapă au învins marea rivală, pe Real Madrid cu scorul de 3-0. Biletul zilei la pariuri sportive online ne aduce ca și pronostic pentru acest meci o victorie a Barcelonei.

Levante vine fără prea mari speranțe de la această deplasare. Oaspeții ocupă poziția a 16-a a clasamentului. Oaspeții din aceasta zi sunt în preajma echipelor retrogradate care vor avea probleme în acest sezon. În ultimele cinci meciuri cei de la Levante nu au reușit să își treacă în cont nici o victorie. Totuși în trei din ultimele patru meciuri au înregistrat remize în care nu s-a marcat niciun gol. În ultimele etape disputate cei de la Levante au arătat o organizare defensivă foarte bună. Pentru acest meci vom putea miza pe numărul de goluri ce se va înscrie pentru că ne așteptăm la multe  goluri înscrise de către ofensiva catalană. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre. Pariază și câștigă alături de echipa noastră în fiecare zi pe cele mai importante meciuri.