Biletul zilei: Barcelona vs Juventus

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Barcelona - Juventus
1
1.65
X
4.10
2
5.75

Spectacolul din UEFA Champions League revine pentru iubitorii spectacolului. În această seară de la ora 21:45 vor avea loc primele partide din cea mai puternică întrecere intercluburi. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii este întâlnirea de pe Camp Nou dintre Barcelona și Juventus. Jocul acesta este o reeditare a dublei din sezonul trecut când cele două echipe s-au întâlnit în optimile de finală ale aceleiași competiții. Cele două echipe fac parte din grupa D alături de formațiile Olympiakos și Sporting. Acest joc poate fi foarte important și pentru configurația finală a grupei. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci este unul destul de greu de intuit dar sperăm să profităm de cotele oferite.

Barcelona a început perfect sezonul din campionatul Spaniei. Catalanii au acumulat 9 puncte după ce  a disputat trei jocuri. Un lucru interesant este că echipa gazdă de astăzi nu a primit niciun gol în aceste partide. Astăzi a sosit mommentul să vedem Barcelona la lucru și pe plan european. Pentru noi, spectatorii, va fi foarte interesant cum se vor prezenta catalanii cu Valverde pe banca tehnică dar și în teren fără Neymar. Moralul echipei este unul foarte bun după victoria înregistrată în week-end în fața echipei Espanyol cu scorul de 5-0. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest joc se va indrepta spre o victorie a Barcelonei ținând cont de forma pe care o traversează.

Juventus vine din postura de finalistă a sezonului trecut în UEFA Champions League. În această pauză de vară oaspeții nu au făcut foarte multe modificări asupra lotului de jucători. Cea mai importantă pierdere a Juvents-ului este fundașul Leonardo Bonucci. Sezonul de Serie A, bianconerii l-au început perfect. La fel ca adversarii lor din această seară au acumulat nouă puncte după doar trei etape disputate. Două dintre partide ale oaspeților de astăzi au fost obținute fără gol primit. Acest meci va fi unul special pentru Paulo Dybala dorit insistent de Barca dar transferul nu s-a mai făcut. Avantajul moral este de partea italienilor care sezonul trecut au eliminat pe Barcelona în dublă manșă fără să primească gol. Biletul zilei de astăzi ne aduce o cotă pentru victoria Barcelonei de 1.65. Această cotă o putem juca atât în format combinat dar și în format single pe biletul zilei deoarece ne poate asigura un câștig consistent.