Biletul zilei: Barcelona vs Getafe

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Barcelona - Getafe
1
1.12
X
10.00
2
20.00

Primera Division ne asigură spectacol în acest sfârșit de săptămână prin meciurile pe care le programează. Astză nu avem cum să ratăm meciul ce se va disputa pe Camp Nou, în care Barcelona va primi vizita celor de la Getafe. Acest meci trebuie urmărit și din cauza faptului că îi vom vedea în teren pe cei mai importanți jucători ai Barcelonei. Ca și favorită la victorie nici nu se pune problema să nu fie Barcelona dar pe noi ne interesează să avem un spectacol din partea ambelor echipe. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă destul de mică dar pe care o pute, juca alături de alte evenimente la pariuri sportive.

Barcelona își propune să bifeze încă trei puncte în clasamnet. La prima vedere pare un meci destul de ușor pentru catalani dar mingea este rotundă și nu se știe niciodată.   Barcelona nu are nici o înfrângere în acest sezon de la Liga și are un avans de șase puncte și un meci mai puțin față de Atletico Madrid. La mijlocul acestei săptămâni, gazdele din aceatsă seară s-au calificat și în finala Cupei Spaniei după victoria cu scorul de 2-0 în fața celor de la Valencia. În acest meci sperăm să asistăm la multe goluri și foarte multe ocazii de gol din partea Barcelonei deoarece este echipa net superioară. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic așa cum ne așteptam o victorie a Barcelonei.

Getafe pare să nu aibă nici o șansă în acest joc. Oaspeții din această seară vin după trei rezultate de egalitate înregistrate în ultimele trei partide disputate. Pentru ei astăzi un egal ar fi cât o victorie dar trebuie să ținem cint că le va fi foarte greu să plece și cu un punct de pe Camp Nou. În ultimele patru meciuri directe dintre cele două echipe am asistat la victorii destul de clare din partea celor de la Barcelona. Din tabăra gazdelor va lipsi Bergara. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe rezultatele obținute de echipa noastră. Pariază și atunci pronosticurile noastre îți pot aduce zilnic sume de bani. Totul este pe Beturi.ro la biletul zilei.