Biletul zilei: Barcelona vs Espanyol

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Barcelona - Espanyol
1
1.08
X
11.50
2
25.00

Returul din sferturile de finală din Cupa Spaniei ne aduc un joc extreme de interesant ce nu trebuie ratat. Catalunia fierbe în așteptarea marelui meci. Pe Camp Nou, Barcelona va primi vizita uneia dintre cele mai mari rivale, Espanyol. Acest joc se va lăsa cu siguranță cu scântei iar Catalunia va fi împărțită în două. Meciul tur s-a încheiat cu victoria surprinzătoare a celor de la Espanyol cu scorul de 1-0. Astăzi ne așteptăm ca replica gazdelor să fie una foarte puternică și să își i-a revanșa față de cele întâmplate în tur. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce pentru acest meci un câștig important, trebuie doar să pariem.

Barcelona nu concepe să nu obină victoria dar și calificarea în semifinalele Cupei Spaniei. Barcelona are un moral foarte bun deoarece în ultima etapă din La Liga au învins pe cei de la Betis cu scorul de 5-0 fiind lideri autoritari. Înfrângerea din meciul tur este singura suferită în ultimele cinci partide disputate în toate competițiile. Gazdele partidei din această seară s-au despărțit în această săptămână de unul dintre simbolurile echipei, Javier Mascherano. Totuși vestea bună vine tot din lotul gazdelor, unde putem asista la debutul lui Felipe Coutinho. Astăzi nu ne rămâne decât să asistăm la un meci deosebit de spectaculos unde cu siguranță Messi și compania vor marca multe goluri. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca și pronostic o victorie a Barcelonei.

Espanyol are un moral foarte bun după victoria din meciul tur. Chiar dacă în ultima etapă au suferit un eșec drastic cu scorul de 3-0, ei se concentrează asupra acestei partide unde pot obține o mare performanță. La prima vedere oaspeții vor incerca să profote de acest avantaj pe care îl au pe tabela de marcaj. Totuși va fi foarte important să înscrie unul sua mai multe goluri pentru a avea un avantaj și mai consistent. Va rămâne de văzut dacă vor și putea să le țină piept și în acest meci celor de la Barca. Pariază în fiecare zi cu biletul zilei și câștigă alături de echipa noastră. Echipa Beturi.ro vine în fiecare zi cu cele mai importante pronosticuri doar pentru tine, pentru a face un profit consistent, totul fiind la secțiunea biletul zilei.