Biletul zilei: Barcelona vs Chelsea

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Barcelona - Chelsea
1
1.56
X
4.40
2
6.40

Ultima echipă care se va califica în sferturile de finală în acest sezon din UEFA Champions League. Pe Camp Nou Barcelona va primi vizita celor de la Chelsea în manșa retur a optimilor. Scorul înregistrat la sfâtșitul primului meci a fost de 1-1. Astfel după acel scor ambele formații au șanse să se califice. Acest lucru nu poate decât să ne bucure deoarece vom asista la un spectacol extraordinar. Meciul tur a fost unul foarte echilibrat chiar dacă Barcelona a ținut foarte mult mingea. Astăzi oricare dintre cele două echipe poate obține calificarea mai departe în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Barcelona pornește cu prima șansă atât la victorie în această seară cât și automat la calificare. Catalanii au un avantaj foarte mare că vor evolua pe propriul teren unde vor beneficia de sprijinul publicului, Barca este pe prima poziție și în La Liga unde au un avans destul de mare față de Atletico Madrid pe care i-au învins și în meci direct. În ultima etapă din Primera Division catalanii au învins cu 2-0 pe cei de la Malaga. Astăzi Barca are nevoie de victorie pentru a se califica mai departe. Un rezultat de egalitate fără goluri i-ar califica pe gazde dar este foarte greu de crezut că nu se va marca în acest meci. Biletul zilei la pariuri sportive pentru acest meic va merge pe o victorie a celor de la Barcelona.

Chelsea are nevoie să marcheze pentru a se califica. Un rezultat de egalitate cu goluri marcate le-ar fi deajuns englezilor pentru a oține calificarea. Meciul tur a fost unul foarte bun făcut de Chelsea care a locit și bara de două ori. Albaștrii vin după un success în ultima etapă din campionatul Angliei cu scorul de 2-1 în fața celor de la Crystal Palace. Astăzi ne așteptăm la un joc foarte echilibrat în care miza partidei își va spune cuvântul. Biletul zilei va merge pe o victorie a Barcelonei deoarece are în echipă fotbaliști de geniu și o echipă mult mai puternică. Pariază în fiecare zi doar cu biletul zilei și o să realizezi profit pe termen lung.