Biletul zilei: Barcelona vs Celta Vigo

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Barcelona - Celta Vigo
1
1.14
X
8.50
2
15.00

Returul optimilor de finallă ale Cupei Spaniei ne propun pentru astăzi un meic foarte important. Barcelona va primi pe camp Nou vizita celor de la Celta Vigo, ntr-un meci ce se va juca, cu calificarea pe masă. Acest meci se anunță unul foarte spectaculos ținând cont că ultimele două întâlniri directe s-au încheiat la egalitate. Meciul tur s-a terminat cu scorul de 1-1, așa că astăzi avem spectacolul aproape asigurat. Mai mult în ultima întâlnire direct dintre cele două echipe s-a înregistrat scorul de 2-2, meci care a avut loc tot pe Camp Nou. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce profit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.

Barcelona este una dintre cele mai în formă echipe de pe continent. Catalanii ocupă prima poziție și în La Liga unde sunt văzuți de multă lume ca fiind deja campioni. În această săptămână gazdele partidei de astăzi au primit o veste foarte bună prin transferul lui Felipe Coutinho. Până acum, Barca în Cupa Spaniei a eliminat pe cei de la Murcia cu scorul la general de 8-0. Astăzi este posibil ca tehnicianul catalanilor Ernesto Valverde să odihnească vedetele echipei și să folosească jucătorii care au jucat mai puțin în acest sezon. Cu siguranță Mesii și compania vor dori să se revanșeze pentru remiza din Primera Division. Biletul zilei la pariuri sportive va merge așa cum era de așteptat pe o victorie a celor de la Barcelona.

Celta Vigo va încerca să producă o surpriză extraordinară și se se califica în dauna Barcelonei mai departe în această competiție. Pentru Celta acesta este un meci în care vor avea doar de câștigat. Ar fi o performanță cu care se pot mândrii dacă nu vor pierde în al treilea meci din acest sezon în fața gazdelor de astăzi.  În această competiție cei de la Celta au eliminat pe cei de la Eibar după o dublă destul de echilibrată. Totuși Celta traversează o formă destul de slabă având o singură victorie în ultimele cinci partide disputate. Pentru biletul zilei de astăzi am ales să mergem pe siguranță chiar dacă avem o cotă mai mică, noi considerăm mai important câștigul. Biletul zilei poate fi o sursă importantă de câștig dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.