Biletul zilei: Barcelona vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Barcelona - Atletico Madrid
1
1.60
X
3.95
2
5.80

Primera Division ne aduce astăzi un derby care poate fi ca o finală în cursa pentru titlul de campioană. Pe Camp Nou, Barcelona va primi vizita celor de la Atletico Madrid. Cele două formații sunt pe primele două poziții ale clasamentului, iar în acest moment sunt despărțite de doar cinci puncte. O victorie a oaspeților poate arunca în aer acest final de sezon din La Liga. Ambele echipe ne vor alinia cel mai un prim 11 deoarece nu au nici un absent foarte important. În ultimele cinci meciuri directe dintre cele două echipe au marcat ambele echipe, lucru la care ne așteptăm și astăzi. Pronosticul pentru biletul zilei îl puteți afla doar dacă citiți acest articol.

Barcelona este lider în La Liga și are un avans de cinci puncte în fruntea clasamentului. Catalanii au reușit să acumuleze până în acest moment 66 de puncte. Messi și compania sunt singura echipă care nu a înregistrat nicio înfrângere în acest sezon. În ultimele cinci etape Barca nu a mai reușit să lege victoriile așa cum o făcea la începutul sezonului și astfel le-a permis celorlalte echipe să se apropie în clasament. În ultimele cinci runde gazdele de astăzi au doar două victorii și trei rezultate de egalitate. O victorie a Barcelonei, astăzi putem spune că ar încheia socotelile acestui sezon și Barca ar rămâne mare favorită la titlu. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Barcelona.

Atletico Madrid se concentrează doar pe campionat după ce a fost eliminată din grupele UEFA Champions League. Elevii lui Diego Simeone sunt pe poziția a doua a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 61 de puncte în acest sezon. În această perioadă terc printr-o perioadă foaret bună în La Liga. Oaspeții de astăzi au reușit să acumuleze șase victorii în ultimele șase etape disputate. Griezmann a arătat o formă foarte bună iar multe speranțe ale fanilor lui Atletico stau în execuțiile lui. Așa cum ne-au obișnuit cei de la Atletico în ultima perioadă, ei au cea mai bună defensivă din Spania. Biletul zilei va merge pe victoria Barcelonei pentru că este echipa care are în favoarea sa valoarea dar și faptul că va evolua pe teren propriu reprezintă un avantaj foarte mare. Biletul zilei ne poate aduce sume importante de bani în fiecare zi.