Biletul zilei: Bangor City vs Aberystwyth

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bangor City - Aberystwyth
1
1.85
X
3.55
2
3.60

Majoritatea campionatelor sunt întrerupte în această perioadă cu ocazia ultimelor meciuri ale echipelor naționale. Astăzi oferta la pariuri este una cu foarte puține evenimente așa că am ales să analizăm un meci din prima ligă de fotbal din Țara Galilor. Acest meci putem spune că are o favorită destul de clară așa că avem șanse destul de mari să câștigăm cu Pronosticul pentru biletul zilei. Niciuna dintre cele două echipe nu poate spera la o clasare foarte bună în acest sezon deoarece sunt echipe mult mai puternice dar jocul acesta este deschis oricărui rezultat. Partida din seara aceasta se va desfășura în cadrul etapei cu numărul 13.

Bangor City este favorită să câștige cele trei puncte în acest meci. Gazdele partidei din această seară sunt clasați pe poziția a cincea a clasamentului cu 21 de puncte acumulate. Jucătorii de la Bangor au o defensivă foarte slabă. Cu 17 goluri primite este cea mai permisivă defensivă dintre primele opt clasate. În ultima etapă gazdele au obținut  o victorie în fața echipei Newtown care a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive. Un lucru pe trebuie să îl remarcăm la gazde este acela că nu au înregistrat niciun rezultat de egalitate, fiind singura echipă. Pe propriul teren Bangor vine după trei înfrânferi în ultimele trei meciuri dar astăzi este o ocazie să obțină o nouă victorie în fața propriilor fani. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va avea o cotă de 1.85.

Aberystwyth nu trebuie să o privim ca o victimă sigură. Oaspeții sunt într-o creștere vizibilă de formă reușind să acumuleze trei victorii în ultimele patru etape disputate.  În acest sezon cei de la Aberystwyth au acumulat 12 puncte în clasamentul primei ligi de fotbal din Țara Galilor. Într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare sunt pe poziția a șasea. Acest lucru înseamnă că oaspeții partidei din această seară joacă foarte bine în deplasare, chiar mai bine decât în fața propriilor fani. Ultimele trei meciuri directe dintre cele două adversare de astăzi au fost câștigate de cei de la Bangor City. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă o ți cont de ponturile noastre.   Pentru biletul zilei vom opta pentru un pont legat de victoria gazdelor.