Biletul zilei: Bala Town vs Tre Fiori

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bala Town - Tre Fiori
1
1.10
X
8.00
2
15.00

Noul sezon din UEFA Europa League a început. Acum sunt doar meciuri de calificare pentru echipe din țările mai puțin dezvoltate fotbalistic pentru a ajunge în tururile preliminare. În această seară cum este pauză de la Cupa Mondială ne vom îndrepta atenția spre un meci care ne-a atras atenția în tur. Meciul despre care vorbim este cel dintre Bala Town și Tre Fori. În tur a fost înregistrat scorul de 3-0 pentru cei de la Tre Fiori chiar dacă în opinia noastră echipa mai valoroasă este cea gazdă de astăzi. Bala Town evoluează în campionatul din Țara Galilor în timp ce Tre Fiori vine din San Marino. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă destul de avantajoasă de pe urma acestui meci.

Bala Town era văzută ca favorită la începutul acestei duble dar după meciul tur lucrurile s-au schimbat. Sezonul trecut gazdele partidei de astăzi s-au încheiat cu șase înfrângeri consecutive iar acum au înregistrat-o și pe a șaptea. În tur au avut o posesie mult mai bună și ocazii mai multe dar vedem că nu au reușit să marcheze. În cupele europene au obținut doar două victorii, ambele fiind pe teren propriu. Astăzi ei sunt favoriți la victorie dar va râmăne de văzut dacă și pentru calificare deoarece au nevoie de o victorie la patru goluri. Biletul zilei la pariuri sportive online va merge pe victoria celor de la Bala Town.

Tre Fiori a câștigat destul de surprinzător în tur la o diferență așa de mare. Oaspeții partidei de astăzi au mai încercat în sezoanele trecute să se califice în UEFA Champions League dar mereu au fost eliminați după primul meci. Victoria din tur a fost prima în care nu au primit gol, în rest în toate victoriile din Europa au primit cel puțin un gol.  Câștigătoarea acestei duble va întâlni în turul următor pe Rudar, urmând ca echipa care se va califica dintre Rudar și câștigătoarea de aici să întâlnească  pe FCSB. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă alături de echipa Beturi.ro doar cu biletul zilei.