Biletul zilei: Austria vs Rusia

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Austria - Rusia
1
2.30
X
3.10
2
3.40

Pregătirea pentru Campionatul Mondial din această varăa a intrat în linie dreaptă. Mai sunt doar câteva zile până la primul meci iar echipele încearcă să pună la punct ultimele detalii. Astăzi vom avea un meci foarte interesant între Austria și Rusia. Partida va avea loc la Innsbruck, unde echipele se află în cantonament. Dintre cele două formații doar echipa Rusiei este calificată la Mondialul pe care îl va găzdui. Rușii vor juca chiar în meciul de deschidere al acestei ediții. Ultimele două meciuri directe dintre cele două echipe au fost câștigate de Austria. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă destul de avantajoasă.

Austria a ratat prezența la Campionatul Mondial și astfel se va pregăti pentru Liga Națiunilor ce va începe în toamnă. Austriecii au terminat pe poziția a patra o grupă din care au obținut calificarea Serbia și Irlanda. În acest an echipa considerată gazdă traversează o formă foarte bună. Au vin după cinci victorii în ultimele cinci meciuri disputate în toate competițiile. În acest an au învins pe Luxemburg și Slovenia și au un golaveraj de șapte goluri marcate și niciunul primit. Astăzi credem că austriecii nu vor fi foarte motivați deoarece pentru ei este un simplu meci amical și mai mult vor dori să vadă unii jucători cum se descurcă. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 3.40.

Rusia va încerca să pună la punct ultimele detalii pentru că numărătoarea inversă pentru Mondial a început. Rușii au obținut calficarea din calitate de echipă gazdă. Un dezavantaj pentru Rusia este că nu au mai jucat de foarte mult timp un meci oficial, ei neparticipând în preliminarii. Forma de moment a rușilor nu este una foarte bună. Ei, în ultimele cinci meciuri au obținut doar două rezultate de egalitate, restul partidelor fiind înfrângeri. Totuși trebuie să ținem cont că ultimi adversari întâlniți de Rusia au fost Brazilia, Argentina, Franța și Spania. Pentru astăzi ne așteptăm la un meci foarte bun făcut de ruși care vor juca și pentru a avea un mral foarte bun. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi pe ponturile noastre de la biletul zilei oferit de echipa Beturi.ro.