Biletul zilei: Austria vs Brazilia

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Austria - Brazilia
1
6.75
X
4.25
2
1.50

Campionatul Mondial se apropie cu pași repezi. Echipele se pregătesc pentru startul competiției și pun la punct ultimele detalii. La  Viena, Austria va primi vizita Braziliei. În Austria acest meci va fi privit ca o sărbătoare deoarece va veni cea mai titrată echipă națională. Cele două naționale nu s-au mai întâlnit de aproximativ patru ani dar atunci a câștig Brazilia cu scorul de 2-1. Dintre cele două naționale doar naționala Braziliei este calificată la Campionatul Mondial din Rusia. Forma foarte bună prin care trec cele două echipe ne asigură un meci spectaculos pentru această seară. Pronosticul pentru biletul zilei este disponobil pentru cei care citesc în fiecare zi pronosticurile noastre.

Austria trece printr-o formă foarte bună chiar dacă nu sunt calificați la Campionatul Mondial. În preliminarii Austria a rămas acasă dintr-o grupă câștigată de Serbia. Gazdele partidei de astăzi se pregătesc pentru Liga Națiunilor, competiție ce va debuta în această toamnă. Forma foarte bună prin care trec le poate face un meci greu brazilienilor. Austriecii vin după șapte victorii în ultimele șapte meciuri disputate. În ultimul meci disputat, cei din Austria au învins pe Germania care este echipa Campioană Mondială. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor din Brazilia.

Brazilia este una dintre favoritele Cupei Mondiale. Naționala Selecao pune la punct ultimele detalii înainte de startul acestei mari competiții. Oaspeții partidei de astăzi nu au mai pierdut  un meci de aproximativ un an și jumatate. În acest timp brazilienii au disputat zece partide în care au obținut trei rezultate de egalitate și șapte victorii. În opt dintre aceste meciuri nu au primit niciun gol ceea ce ne demonstrează că au o apărare bine pusă la punct. Brazilienii în Rusia, Brazilia va evolua în una dintre cele mai grele grupe. Vor evolua alături de Serbia, Costa Rica și Elveția. Ținând cont de adversari, brazilienii trebuie să fie pregătiți încă de la startul competiției. Pentru meciul de astăzi  va fi foarte interesant să vedem evoluția lui Neymar. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite în fiecare zi de echipa noastră. Astăzi vom merge pe biletul zilei pe o victorie a celor din Braziliei deoarece după părerea noastră sunt echipa care are o valoare mult mai ridicată decât Austria.