Biletul zilei: Australia vs Peru

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Australia - Peru
1
3.10
X
3.50
2
2.40

Cupa Mondială se va încheia pentru încă două echipe. Australia și Peru sunt deja eliminate din competiție dare le vor lupta astăzi pentru a își apăra onoarea. Am văzut aseară ce probleme a avut Spania în fața Maocului, la fel, o echipă eliminată. Australia și Peru se vor lupta la Sochi pentru cele trei pucnte puse în joc și pentru poziția a treia a clasamentului. Cele două formații nu s-au mai întâlnit în perioada recent astfel că nu ne putem face o părere după rezultatele directe. Australia mai păstrează șanse la calificare dar le va fii foarte greu ținând cont că sunt la trei pucnte în spatele celor din Danemarca. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce o cotă foarte avantajoasă pentru acest meci.

Australia pornește ca favorită în acest meci. Cangurii sunt în acest moment pe poziția a treia a clasamentului după ce au acumulat un punct în urma remizei contra celor din Danemarca. Asutralia este obligată să învingă în acest meci. Ei trebuie să stea și la mâna Franței pentru ca să învingă pe Danemarca. În plus australienii trebuie să câștige la o diferență mai mare de scor pentru a încerca o calificare în urma golaverajului. Sunt foarte multe lucruri de care trebuie să profite Australia și la prima vedere este prea complicat pentru a se califica. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 3.10 pe victoria Australiei.

Peru este una dintre echipele care a ompresionat prin jocul pe care l-au arătat la acest Campionat Mondial. Chiar și cu acest joc foarte frumos ei sunt eliminați și în urma a două înfrângeri nu mai au nici o șansă la optimile de finală. Peruanii au pierdut primul meci cu Danemarca, cu scorul de 1-0 pentru ca apoi să fie învinși de Franța cu același scor. În ambele meciuri Peru a jucat bine din punct de vedere al jocului dar vedem că nu au reușit să marcheze sau să adune vreun punct. Astăzi sperăm să asistăm la un joc frumos din partea ambelor echipe. Pentru Peru, nu va putea evolua astăzi Jeferson Farfan. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi. În acest meci pe biletul zilei vom merge pe mâna Australiei deoarece sunt echipa care are motivație în acest duel.