Biletul zilei: Australia vs Germania

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Australia vs Germania
Australia - Germania
1
9.00
X
5.00
2
1.40

Cupa Confederațiilor continuă și ne aduce în arenă una dintre cele mai puternice echipe naționale din lume. Germania va da piept cu Australia. Patrida este programată să se dispute la Sochi astăzi de la ora 18:00. Australia a obținut biletele la această competiție după ce a câștigat Cupa Asiei. Așa cum știm cu toții Germania este campioană mondială în 2014 și astfel are dreptul să joace la Cupa Confederațiilor din acest an. Cele două echipe au fost repartizate în grupa B alături de Chile și Camerun. Germania este favorită și astăzi dar și la marele trofeu așa că meciul nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri.

Australia vine după o înfrângere drastică în fața Braziliei cu scorul de 4-0. Această înfrângere a fost suferită cu doar câteva zile înainte de venirea în Rusia. Prezența la Campionatul Mondial de anul viitor al Australiei este pusă în pericol pentru că în grupa de calificare nu este pe un loc foarte bun. După opt etape este doar pe poziția  a treia, loc ce duce la baraj. Meciul de baraj va fi unul foarte greu dar ,,cangurii’’ speră că vor recupera punctele și se vor califica. În acest meci sunt văzuți ca victime sigure, iar Germania este cotată cu prima șansă la cele trei puncte. Pentru biletul zilei la pariuri vom adăuga pronosticul 2.

Germania este una dintre cele mai puternice echipe naționale ale lumii. Tradiția fotbalistică din această țară obligă ,,panzerele’’´să obțină trofeu după trofeu. Prima ocazie este Cupa Confederațiilor, dar pentru aceasta au nevoie să înceapă cu dreptul competiția și să obțină cele  trei puncte în fața australienilor. Nemții au zece meciuri la rând fără înfrângere, iar în acele meciuri au întâlnit adversare mult mai puternice decât Australia. În ultimul meci oficial de calificare pentru Cupa Mondială din Rusia din vara anului 2018 au învins cu scorul de 7-0 pe San Marino. Pentru biletul zilei la pariuri putem profita de cota pe care o are Germania la o victorie astăzi. Cota pentru 2 solist este de 1,40. Pentru a ne crește cota la biletul zilei mai putem adăuga câteva evenimente și atunci vom avea un câștig mult mai consistent.