Biletul zilei: Australia vs Arabia Saudita

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Australia vs Arabia Saudita
Australia - Arabia Saudită
1
1.40
X
4.85
2
8.00

Cursa pentru Cupa Mondială din Rusia din 2018 continuă și în zona Asiei. Singura partidă care se va disputa astăzi în preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor, este întâlnirea dintre Australia și Arabia Saudită. Partida va avea fluierul de start la ora 13:00 și se va disputa pe arena Adelaide Oval. Această partidă nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei la pariuri ținând cont că oferta zilei este destul de restrânsă. Cele două eschipe sunt în grupa B de caificare, zona Asiei, alături de echipele Japonia, Emiratele Arabe Unite, Irak și Thailanda.

Australia este văzută de specialiști ca favorită dar calculele hârtiei arată un meci destul de greu pentru gazde.  ,,Cangurii’’ sunt clasați pe poziția a treia a clasamentului cu 13 puncte acumulate în cele 7 meciuri disputate până acum. Acest loc le asigură prezența la baraj. Australia este la trei puncte de prima poziție ocupată de Arabia Saudită și Japonia, la egalitate de puncte. Echipa gazdă este singura care nu a simțit gustul înfrângerii dar și așa din cauza prea multor remize nu este pe prima poziție. Trei victorii și patru rezultate de egalitate au obținut gazdele în această grupă. Cota pe care o are Australia să obțină victoria este de 1,40. Această cotă este foarte bună să o adăugăm pe biletul zilei pentru a ne suplimenta câștigul. Biletul zilei poate fi o sursă de profit dacă alegi să pariezi cu încredere pe pronosticurile noastre.

Arabia Saudită vine la acest meci din postura de ocupantă a poziției secunde a clasamentului. Oaspetii au a doua cea mai bună defensiva a grupei cu doar cinci goluri primite și a doua ofensivă, reușind să înscrie de 13 ori în cele 7 partide. În ultimele patru etape saudiții au obținut trei victorii în care nu au primit gol. În meciurile din deplasare, din trei meciuri disputate oaspeții au reușit să obțină șase puncte în urma a două victorii și o înfrângere. Pronosticul nostru pentru acest meci este 1. Dacă o să țineți cont de ponturile noastre, cu biletul zilei, pe tremen lung este posibil să aveți profit.