Biletul zilei: Augsburg vs Borussia Dortmund

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei FC Augsburg vs Dortmund
Augsburg - Borussia Dortmund
1
7.50
X
4.75
2
1.40

Pentru meciul pregătit de biletul zilei de astăzi mergem în Bundesliga. În această după-amiază, la orele 16:30, Borussia Dortmund va juca împotriva celor de la Augsburg. După ce primele 2 locuri sunt deja garantate celor de la Bayern Munich şi RB Leipzig, aceştia speră la o victorie care să le consolideze poziţia cu o etapă inaitne de finalul campionatului pe locul 3, poziţie ce duce direct în grupele UEFA Champions League. Meciul se va disputa pe WWK Arena, stadionul celor de la Augsburg.

Dortmund vine în această partidă după ce în etapă precedentă şi-a învins principala contracandidata la locul 3, Hoffenheim, pe teren propriu cu scorul de 2 la 1. După un parcurs destul de bun în acest an în Bundesliga, cu 2 etape înaintea finalului de campionat, aceştia au 60 de puncte acumulate din 17 victorii şi 9 egaluri. Dortmund nu a mai pierdut de 4 etape în Bundesliga. În ultimele 4 confruntări directe dintre aceste echipe, Borussia a învins de 3 ori şi a remizat o dată. În acest meci de biletul zilei, Pierre Emerick Aubameyang, cel mai bun marcator din campionat, va avea şansă să se detaşeze de Lewandowski R., cu care se află la egalitate de goluri. Din lotul echipei vor lipsi Castro G., Gotze M., Larsen J-B., Sahin N., Schurrle A. şi posibil Bartra M, Durm E.. Plasarea unei victorii a Borussiei pe biletul zilei vă va înmulţi câştigul de 1.40 ori.

Augsburg este ceva mai jos în clasamentul Budesligii în acest an. La doar 2 puncte diferenţa de ultima echipa aflată la retrogradare Augsburg încă trebuie să fie precaută. Aceasta ocupă actualmente locul 13 cu un număr de 36 de puncte. 1:1 este cel mai des întâlnit rezultat al celor de la Augsburg în această competiţie. 5 meciuri ale lor s-au încheiat cu acest rezultat. Echipa lui Manuel Baum nu va avea pe teren pe Ja-Cheol Koo şi probabil pe Framberger R., Kacar G., Moravek J. Pentru şi mai multe pronosticuri pentru biletul zilei, nu uitaţi să vedeţi şi celelalte meciuri postate de specialiştii nostri în acest week-end.