Biletul Zilei: Athletico Madrid vs Villarreal

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Atletico Madrid vs Villarreal M.25.Apr
Athletico Madrid - Villarreal
1
1.41
X
4.25
2
9

Duelul celor mai bune defensive va avea loc astăzi la Madrid pe stadionul Vicente Calderon. În această confruntare Athletico Madrid va primi vizita celor de la Villarreal. Acest meci o are ca favorită pe Athletico Madrid  și nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei. Semifinalista UEFA Champions League, Athletico Madrid este nevoită să joace din 3 în 3 zile, câte o partidă foarte importantă pentru acest final de sezon. Astăzi de la ora 22:30, Griezmann și compania au nevoie de cele 3 puncte pentru a-și păstra ultima poziție a podiumului. Madrilenii au la victorie o cotă de aproximativ 1.45, cotă excelentă pentru a ne suplimenta câștigul de pe biletul zilei.

În ultimele 5 meciuri din La Liga echipa pregătită de Diego ’’Cholo’’ Simeone traversează o perioadă excelentă. În toată această perioadă gazdele de astăzi au primit un singur gol, ceea ce pentru un campionat așa puternic cum este cel al Spaniei este extraordinar. Echipa lui Simeone nu a uimit printr-un joc foarte plăcut, dar rezultatele sunt unele foarte bune. Ei joacă un fotbal foarte eficient încercând să fructifice, în proporție cât mai mare ocaziile pe care le au pe parcursul unui meci. Madrilenii au a treia ofensivă ca și goluri marcate în acest acest sezon. Pentru a avea o cotă și mai mare pe biletul zilei putem miza pe un pariu ce presupune un risc. Putem să pariem că se vor înscrie peste 2,5 goluri la o cotă de 2.05.

Villarreal nu se va putea baza pe 3 jucatori pentru acest meci. Asenjo și Cheryshev sunt două dintre cele mai importante absențe. Oaspeții vin după o victorie și o înfrângere în ultimele 2 partide. În partidele jucate pe teren străin cei de la Villarreal au obținut o singură victorie în ultimele 3 etape.  Oaspeții de astăzi, în ultimele 11 meciuri jucate nu au înregistrat niciun rezultat de egalitate. Acest meci este foarte important pentru ambele echipe, deoarece cu cele 3 puncte puse în joc oricare dintre ele se apropie de obiectivul stabilit la început  de sezon. Biletul zilei poate genera câștiguri importante pe perioadă lungă dacă citești cu atenție sfaturile noastre.