Biletul zilei: Atletico Madrid vs Sporting Lisabona

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Atletico Madrid - Sporting Lisabona
1
1.30
X
5.25
2
13.00

Capul de afiș al acestei seri de UEFA Europa League este partida ce va avea loc pe Wanda Metropolitano din Madrid în care Atletico va primi vizita celor de la Sporting Lisabona. Putem spune că acest meci este un meci de UEFA Champions League. Meciul se anuunță unul foarte interesant deoarece ambele formații au jucători de foarte mare valoare și care sperăm să ne ofere un spectacol foarte interesnat. Cele două echipe s-au întâlnit cu destul de mult timp tot în această competiție dar atunci au fost două rezultate de egalitate.  În acest prim meci ambele formații își doresc un rezultat bun  pentru a păstra șanse pentru jocul retur. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru această zi o cotă ce merită jucată deoarece în opinia noastră are șanse mari de a fi câștigătoare.

Atletico Madrid este principala favorită la marele trofeu al UEFA Champions League. Madrilenii declarau că vor să câștige acest trofeu din toamnă când au fost eliminați din UEFA Champions League. Griezmann este principalul jucător al gazdelor în care suporterii își pun mari speranțe. Ăn aceatsă primăvară, cei de la Atletico au trecut de FC Copenhaga și în optimile de finală de cei de la Lokomotiv Moscova. Gazdele partidei de astăzi vin după o victorie în fața celor de la Deportivă La Coruna în La Liga. Biletul zilei la pariuri sportive va merge așa cum era de așteptat pe o victorie a celor de la Atletico.

Sporting chiar dacă nu este favorită astăzi este și ea o echipă foarte puternică. Acest lucru l-a simțit chiar și FCSB care i-a întâlnit pe portughezi în toamnă în preliminariile UEFA Champions League. În această primăvară Sporting a întâlnit adversari destul de modești în UEFA Europa League. În șaisprezecimi au trecut de Astana pentru ca în optimi să treacă de Viktoria Plzen în urma prelungirilor. Sporting va avea un meci foarte greu astăzi deoarece Atletico este o formație foarte puternică și mai ales că au un atuu astăzi că vor evolua pe teren propriu. Biletul zilei poate fi o sursă de venit astăzi dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.