Biletul zilei: Atletico Madrid vs AS Roma

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Atletico Madrid - AS Roma
1
1.97
X
3.55
2
4.25

Atletico Madrid este ca și eliminată din UEFA Champions League și mai poate spera doar la calificarea în șaisprezecimile  UEFA Europa League. Madrileniii sunt una dintre surprizele neplăcute ale acestui sezon. Astăzi pe Wanda Metropolitano vor primi vizita liderului grupei AS Roma. După seara magică de ieri în care fotbalul spectacol a dominat astăzi sperăm la același lucru. Acest meci s eva desfășura în cadrul grupei C iar alături de aceste două formații din această grupă mai fac parte Qaranag și Chelsea care se vor înfrunta și ele în meci direct. Acest meci se anunță unul foarte interesant din toate puncte de vedere și deaceea l-am ales pe biletul zilei la pariuri.

Atletico Madrid are un sezon destul de slab pentru standardele sale. În Primera Division vine după o remiză albă contra Realului cu scorul de 0-0. Madrilenii au reușit să acumulezi doar trei puncte în cadrul acestei grupe. Toate puncte lor au venit după remize. Au remizat la Roma în meciul tur și de două ori contra celor de la Qarabag. Faptul că nu au reușit să îi învingă în două meciuri nu este o realizare. Ofensiva echipei lui Diego ,,Cholo” Simeone merge foarte slab având doar două goluri marcate în cele patru meciuri disputate. Pentru Atletico nu rămâne decât să spere că cei de la Qarabag va încueca pe Roma sau pe Chelsea și ei vor învinge tot și astfel vor obține calificarea pe ultima sută de metri. Cota pentru biletul zilei la pariuri este de 4.25.

AS Roma traversează o perioadă foarte bună atât în UEFA Champions League cât și în Serie A. În competiția Europeană este lidera grupei cu opt puncte. Aceste puncte au venit pentru romani după două victorii și două remize. Sunt singura echipă a grupei care nu a suferit vreun eșec. Moralul echipei oaspete este unul foarte bun. În ultima etapă din Serie au învins pe Lazio Roma cu scorul de 2-1 în Derby Della Capitale. Cei de la Roma sunt neînvinși în ultimele șapte meciuri oficiale. În acest interval au obținut șase victorii și un singur rezultat de egalitate. Pentru biletul zilei am riscat și am mers pe o victorie a celor de la Roma. Acest pont are o cotă foarte mare și recomandarea noastră este să mizați o sumă mai mică pe biletul zilei.