Biletul zilei: Atletico vs Real

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Atletico Madrid - Real Madrid
1
3.20
X
3.55
2
2.25

Primera Divion revine cu derby-ul orașului Madrid. Este primul meci direct dintre cele două echipe ce se va disputa pe noul stadion Wanda Metropolitano. Acest meci găsește cele două echipe la egalitate de puncte și vecine de clasament. Jocul de astăzi poate hotărâ care dintre echipe va rămâne principala urmăritoare a Barcelonei care are un avant de opt puncte față de cele două echipe. Ne așteptăm ca ambii antrenori să abordeze meciul la victorie deoarece o remiză astăzi nu ar cam prea ajuta pe nimeni. Pentru biletul zilei de astăzi vom opta pe o cotă care sperăm să ne aducă un câștig suplimentar.

Atletico Madrid în acest început de sezon nu mai arată forma cu care ne-a obișnuit în ultimele sezoane. Elevii lui Diego ,,Cholo” Simeone nu au înregistrat nicio înfrângere dar în schimb sunt a doua echipă cu cele mai multe rezultate de egalitate dintre echipele din La Liga, cinci. Defensiva este și ăn acest sezon una foarte bine pusă la punct cu doar șase goluri primite. Faptul că în UEFA Champions League au obținut rezultate foarte slabe îi poate face să se concentreze pe jocurile din campionat. Pe noul stadion Atletico nu a suferit nicio înfrângere în Primera înregistrând două victorii și două înfrângeri. Până la această oră gazdele nu au confirmat nicio absență pentru acest meci. Biletul zilei de astăzi va avea ca pont o victorie a celor de la Atletico într-un meci în care forma de moment poate face diferența.

Real Madrid are și ea un sezon foarte modest până acum ținând cont de pretențiile pe care le au suporterii. Echipa Los Blanco ocupă poziția a treia a clasamnetului. Înfrângerea de acum două etape de la Girona completată cu înfrângerea din Liga Campionilor de la Tottenham a adus la Real o serie de probleme. Zinedine Zidane se confruntă cu o serie de absențe care pot conta foarte mult în rezultatul final al partidei. Bale, Kovacic și Navas nu vor putea evolua astăzi. Realul a câștigat trei din ultimele patru partide directe și astăzi pe biletul zilei vom miza pe dorința de revanșă a gazdelor. O victorie a echipei Atletico are o cotă de 3.20 care sperăm să ne aducă un câștig important pe biletul zilei.