Biletul zilei: Atletico Madrid vs Leganes

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Atletico Madrid - Leganes
1
1.25
X
5.40
2
16.00

Atletico Madrid continuă lupta de urmărire a liderului Barcelona și va încerca să îi fure titlul chiar dacă acest lucru este aproape imposibil. Astăzi cei de la Atletico vor primi vizita celor de la Leganes într-un meci ce face parte din cadrul etapei cese desfășoară la acest mijloc de săptămână cu numărul 26. Leganes vine pe Wanda Metropolitano din postura unei echipe care în acest moment pare lipsită de orice fel de griji în privința retrogradării. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 0-0 așa că în această seară, Atletico are de luat o revanșă putem spune. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Atletico Madrid pornește din postura de favorită să câștige acest meci. Madrilenii sunt pe poziția a doua a clasamentului. Ei au reușit în acest sezon să obțină 58 de puncte. Ei sunt la șapte puncte față de liderul Barcelona. Față de echipa clasată pe poziția a treia, Real Madrid, elevii lui Diego ,,Cholo” Simeone au un avans de șapte puncte. Gazdele partidei din această seară vin după cinci victorii în ultimele cinci etape și își propun să continue șirul succeselor și după partida din această seară. Pentru Atletico, astăzi vor lipsi Hernandez și Savic. Biletul zilei la pariuri pentru acest meci va merge pe un succes a celor de la Atletico.

Leganes este o echipă care este capabilă să producă în această seară o surpriză și să obțină cel puțin un rezultat de egalitate. După ce au reușit să obțină 30 de puncte până în acest moment, oaspeții partidei din această seară sunt clasați pe poziția a 14-a a clasamentului. În ultimele cinci etape nu au reușit să își treacă în cont nicio victorie. Forma de moment poate fi un motiv de îngrijorare pentru cei de la Leganes, deoarece în această seară îi va aștepta o partidă foarte dificilă pe Wanda Metropolitano. În deplasare, Leganes nu a câștigat în ultimele cinci jocuir din La Liga. Pariază și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei pe care îl găsești pe site-ul Beturi.ro. Dacă vei merge pe mâna noastră la sfârșitul unei perioade mai lungi de timp o să realizezi profit doar cu biletul zilei.