Biletul zilei: Atletico Madrid vs Getafe

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Atletico Madrid - Getafe
1
1.35
X
4.80
2
10.50

La Liga este în acest sezon un campionat dominat de Barcelona. Sigura echipă care încearcă să țină pasul este Atletico Madrid. Astăzi cei de la Atletico vor avea un meci în care singura lor opțiune este câștigarea celor trei puncte puse în joc. Madrilenii vor primi vizita celor de la Getafe. Ultimele meciuri directe dintre cele două formații au fost meciuri închise în care s-au marcat foarte puține goluri. Partida de astăzi se va disputa pe Wanda Metropolitano și ne așteptăm ca jocul să fie complicat pentru ambele echipe. Biletul zilei la pariuri ne poate face să profităm de cotele oferite de casele de pariuri pentru această întâlnire.

Atletico Madrid este pe poziția a doua a clasamentului, dar totuși la o distanță destul de mare față de Barcelona. Gazdele partidei din această seară au reușit să acumuleze până în acest moment 36 de puncte. În ultima etapă disputată elevii lui Diego Simeone au fost învinși cu scorul de 1-0 de câtre cei de la Espanyol. Acea înfrângere a pus capăt unei serii de patru victorii. Pentru meciul de astăzi ne așteptăm ca Atletico să nu primească gol deoarece au a doua cea mai bună defensivă din acest sezon de La Liga. Ei au reușit să primească numai opt goluri ceea ce este foarte bine, dar probemele echipei au fost în compartimentul ofensiv. Biletul zilei la parirui ne va aduce pentru acest meci o cotă de 1.35.

Getafe poate spera la un reuzltat bun dar va fi greu ca să plece cu vreun punct la sfârșitul acestui joc. Oaspeții de astăzi sunt pe poziția a opta a clasamentului după ce au reușit în acest sezon să acumuleze 23 de puncte. În ultimele trei etape au arătat fluctuații de formă și în acest timp au obținut o victorie, o remiză și un rezultat de egalitate. În deplasare cei d ela Getafe nu obțin deloc rezultate bune deoarece în acest sezon au o sigură victorie în cele opt partide jucate depate de proprii fani. Noi am ales pentru biletul zilei o victorie a celor de la Atletico deoarece Getafe a arătat că nu este deloc în formă în meciurile din deplasare. Pariază și câștigă în fiecare zi alături de noi doar cu biletul zilei.