Biletul zilei: Atletico Madrid vs FC Sevilla

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Atletico Madrid - FC Sevilla
1
1.44
X
4.10
2
6.40

După ce acum două etape Atletico Madrid și-a inaugurat noul stadion Wanda Metropolitano, astăzi a venit rândul primului derby pe acest stadion. Atletico va primi vizita echipei FC Sevilla într-o partidă ce va conta pentru etapa cu numărul șase din La Liga. Dacă privim cifrele celor două echipe înainte de această partidă putem spune că spectacolul este asigurat. Niciun dintre cele două adversare  nu a înregistrat vreo înfrângere în actuala stagiune ceea ce înseamnă că sunt într-o formă foarte bună.  Diferența de puncte dintre ele este de doar două.  Nici cotele de la pariuri sportive nu ne indică o favorită clară la victorie. Pontul pentru biletul zilei ne poate aduce un câștig destul de bogat după acest meci.

Atletico Madrid ocupă în prezent poziția a treia a clasamentului din La Liga. Echipa pregătită de Diego Cholo Simeone a acumulat 11 puncte după cele cinci partide disputate. Rezultatele înregistrate de madrileni ăn acest sezon sunt două victorii și trei remize dar cel ami important lucru este că nu au pierdut niciun joc. Pentru Griezmann și compania ultimele două partide au fost și victorii. Acest lucru înseamnă că sunt într-o creștere de formă. În primul meci pe noua arenă Atletico a învins-o pe Malaga cu scorul de 1-0. Pontul pentru biletul zilei pentru acest meci este 1. Forța celor de la Atletico este și mai mare pe noua arenă unde vor beneficia de sprijinul fanilor.

Sevilla vine după un început de sezon foarte bun. În cele cinci etape scurse sunt pe poziția secundă a clasamentului și principala urmăritoare a Barcelonei. Cei de la Sevilla au acumulat 13 puncte. Patru victorii și un rezultat de egalitate în chiar prima etapă sunt rezultatele andaluzilor în La Liga. Organizarea defensivă este punctul forte al echipei gazdă deoarece este cea mai bună din La Liga cu un singur gol primit. Toate victoriile oaspeșilor au fost obșinute fără gol primit. Astăzi este primul meci mai greu pentru Sevilla în care va întțlni un adversar mai puternic. Biletul zilei ne poate aduce un venit substanțial și să profităm de pe urma cotelor oferite. Biletul zilei poate fi o sursă importantă de venit în cazul în care ești inspirat în momentul în care plasezi biletul.