Biletul zilei: Atletico Madrid vs FC Barcelona

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Atletico Madrid - FC Barcelona
1
3.30
X
3.00
2
2.05

Primera Division revine în forță cu un meci ce va ține suporterii cu sufletul la gură. Barcelona se va deplasa la Madrid pentru confruntarea cu Atletico Madrid ce va avea loc în această seară. Partida se va juca pe noul stadion al madrilenilor Wanda Metropolitano. Acest meci va alinia la centru jucători de clasă și va fi o onoare pentru noi să îi vedem la lucru. Acest meci este unul dintre primele teste ale sezonului pentru a vedea la ce nivel se află jucătorii celor două echipe. Acest meci poate fi și o confruntare între Messi și Griezmann jucători aflați în cursă pentru Balonul de Aur. Biletul zilei la pariuri va avea un pont la care se așteaptă multă lume pentru acest meci.

Atletico Madrid va începe acest joc de pe poziția a patra a clasamentului cu 15 puncte acumulate. Chiar dacă elevii lui Diego ,,Cholo’’ Simeone nu au suferit nicio înfrângere cele trei remize înregistrate îi trag mult în jos. Până acum în cele două meciuri de pe teren propriu au înregistrat două victorii și au un golaveraj de 3 goluri marcate și niciunul primit. Totuși acesta este cel mai greu meci din acest sezon și va fi un adevărat test. Singurul jucător aflat pe lista indisponibililor va fi Felipe Luis. Biletul zilei la pariuri va avea o cotă de 2.60 care poate fi jucată liniștit în format single.

Barcelona este pe prima poziție a clasamentului și indiferent de scorul înregistrat astăzi va rămâne acolo. Catalanii au înregistat șapte victorii în tot atâtea meciuri, fiind singura echipă din La Liga cu un procentaj perfect. Cu 23 de goluri marcate Barca are cea mai bună ofensivă iar media este de peste trei goluri marcate pe meci. Cu doar două goluri primite catalanii au și cea mai bună defensivă. Messi are un start de sezon perfect. La mijlocul săptămânii a obținut calificarea la Cupa Mondială cu Argentina reușind să înscrie de trei ori în partida disputată în fața Ecuadorului. În La  Liga Leo Messi conduce clasamentul golgeterilor cu 11 goluri marcate în doar șapte etape. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a Barcelonei deoarece traversează o formă foarte bună atât din punct de vedere al jocului dar și al rezultatelor. Biletul zilei poate fi câștigător dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de noi.