Biletul zilei: Atletico Madrid vs Deportivo La Coruna

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Atletico Madrid - Deportivo La Coruna
1
1.33
X
5.00
2
10.50

Runda cu numărul 30 din Primera Division continuă cu partid deosebi de interesante. Lupta la titlu este înc deschisă astfel că ne putem aștepta la orice. Astăzi am ales un meci în care va evolua principala urmăritoare a Barcelonei, Atletico Madrid. Madrilenii vor primi vizita echipei la care evoluează românul Florin And one, Deportivo La Coruna. În acest meci ambele formații își deresc punctele puse în joc. Atletico vrea să rămână în cursa pentru titlu iar Depor să păstreze șanse pentru evitarea retrogradării. În meciul tur dinre cele două echipe s-a impus Atletico cu scorul de 1-0. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un venit suplimentar de pe urma acestui meci.

Atletico Madrid este sigura urmăritoare a Barcelonei dar mai are șanse foarte mici la titlu. Elevii lui Diego Simeone ocupă poziția a doua a clasamentului după ce au acumulat 64 de pucnte. În acest moment sunt la 12 puncte distanță de catalani. În ultimele meciuri înainte de pauza competițională, gazdele partidei de astăzi au arătat o formă destul de slabă. Atletico a pierdut două din ultimele trei meciuri disputate în La Liga. Pe propriul stadion Atletico este o echipă care pierde foarte greu puncte. În acets sezon nu au pierdut niciun meci acasă și au reușit să primească doar patru goluri. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic așa cum ne așteptăm cu toții o victorie a celor de la Atletico.

Deportivo La Coruna este amenințată cu retrogradarea în acest sezon. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a 19-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze doar 20 de puncte fiind la opt puncte de primul loc care asigură prezența și anul viitor în La Liga. În ultimele cinci runde disputate Super Depor are trei rezultate de egalitate și două înfrângeri. Depor are nevoie de victorii în această perioadă pentru a mai spera că poate evolua și anul viitor în La Liga. Florin Andone este posibil să nu evolueaze astăzi din cauza unei accidentări. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite pe pagina Beturi.ro. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei oferit de echipa noastră. Astăzi am mers pe victorie celor de la Atletico Madrid.