Biletul zilei: Atletico Madrid vs Chelsea

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Atletico Madrid - Chelsea
1
2.18
X
3.25
2
3.90

Unul dintre cele mai puternice meciuri de la mijlocul acesta de săptămână ne va aduce la centru două din forțele fotbalului European. Chelsea se va deplasa la Madrid pentru întâlnirea cu Atletico. Jocul se va disputa pe noul stadion inaugurat în urmă cu doar două săptămâni, iar acesta va fi primul joc european ce se dispută aici. Cele două adversare de astăzi evoluează în grupa C alături de echipele Qarabaq și AS Roma.  Meciul acesta se anunță unul foarte echilibrat mai ales că cei doi antrenori care vor fi pe bancile tehnice sunt cunoscuți pentru jocul închis pe care îl arată. Pronosticul pentru biletul zilei va fi unul destul de greu de intuit deoarece meciul acesta este foarte echilibrat.

Atletico Madrid a început această grupă printr-o remiză pe terenul echipei AS Roma. Scorul acelui meci a ost 0-0. Totuși sezonul din La Liga gazdele de astăzi l-au început foarte bine fiind în acest moment pe poziția a doua a clasamentului. Elevii lui Diego Cholo Simeone au procentaj maxim de victorii pe noul stadion câștigând ambele partide disputate. Astăzi fanii așteaptă și prima victorie europeană. Pentru Griezmann și compania poate fi un avantaj moral faptul că evoluează pe un stadion nou. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit într-un meci direct din anul 2013.

Chelsea a pornit perect acest sezon demonstrând că are ambiții mari pentru acest sezon. În primul meci din această grupă au învins pe Qarabaq pe Stamord Bridge cu scorul de 6-0. După această victorie englezii s-au instalat în fruntea grupei. Campioana de anul trecut din Premier League a început bine și acest sezon din campionatul Angliei. După șase etape disputate albaștrii sunt pe poziția a treia la numai trei puncte de primul loc. Practic observăm că Chelsea luptă pe toate fronturile pentru a cuceri noi trofee în acest sezon. Potrivit caselor de pariurifavorită la victorie este Atletico Madrid. Biletul zilei de astăzi ne aduce o cotă foarte avantajoasă care sperăm să fie câștigătoare. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să pariezi pe ponturile oferite de noi.