Biletul zilei: Atletico Madrid vs Arsenal Londra

Recomandarea noastră: 1

Atletico Madrid - Arsenal Londra
1
1.78
X
3.65
2
5.00

Meci de UEFA Champions League în semifinalele UEFA Europa League, în această seară pe Wanda Metropolitano. Atetico va primi vizita celor de la Arsenal. Meciul tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 1-1. Acest meci se anunță unul de totul sau nimic pentru ambele echipe deoarece prezența într-o finală poate fi o șansă unică pentru orice fotbalist. Pentru Spania este un meci special deoarece este posibil să aibă câte o echipe în ambele finale ale competițiilor europene. Biletul zilei la pariuri sportive online pentru astăzi ne poate aduce un câștig important.

Atletico Madrid este favorită la calificare dar nu se poate baza foarte mult pe rezultatul înregistrat în meciul tur. Elevii lui Diego Simeone au o forță foarte mare atunci când evoluează în fața propriilor suporteri.  În ultimele  11 meciuri disputate pe teren propriu nu au primit gol ceea ce este o performanță destul de importană. Mai mult 10 dintre aceste meciuri au fost victorii pentru formația gazdă de astăzi. Dacă Atletico nu va primi gol nici astăzi va fi sigură de calificare. În UEFA Europa League pentru a ajunge în această fază a competiției cei de la Atletico au fost nevoiți să treacă de FC Copenhaga, Lokomotiv Moscova și Sporting Lisabona. În afară de meciul retur cu Sporting, cei de la Atletico au reușit să își treacă în cont doar victorii. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce  pentru astăzi o cotă de  1.78.

Arsenal trebuie să joace la victorie în aceatsă seară. Elevilor lui Arsene Wenger le poate fi deajuns și o remiză dar cu goluri. Pentru tunari este un meci foarte important deoarece doar câștigarea UEFA Europa League le mai poate asigura un loc în UEFA Champions League pentru sezonul viitor. Tunarii îi pot face o retragere de vis lui Wenger dacă va părăsi banca tehnică, cu un trofeu European. Arsenal pentru a ajunge în această fază a competiției a fost nevoită să treacă de Ostersunds, AC Milan și TSKA Moscova. Pentru acest meci am ales să mergem pe o victorie a celor de la Atletico deoarece au un avantaj foarte mare, acela de a evolua pe teren propriu. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei.