Biletul zilei : Atletico Madrid – Barcelona

Rezultatul Nostru Recomandat: 1

Derbyul etapei cu numărul 24 din Liga BBVA este fără îndoială duelul şoc dintre Atletico Madrid şi Barcelona. Devenit un clasic al fotbalului european în ultimii ani, meciul opune două dintre cele mai bune echipe ale continentului. Atletico are mereu riposta perfectă pentru stilul ofensiv al Barcelonei. Defensiva organizată de Simeone este foarte greu de penetrat, iar orice minge pierdută te poate expune la un contra atac devastator. Acest stil de joc a fost perfectat de antrenorul argentinian de când a venit la conducerea echipei. Pentru biletul zilei fotbal, un pariu că meciul se va termina egal are o cotă în jur de 3.50.

Cele două cluburi s-au întâlnit de 186 de ori până în prezent. Duelul este dominat de catalani, care au câştigat de 84 de ori. Madrilenii au obţinut doar 58 de victorii, dar în ultimii ani au început să echilibreze duelul. Ambele echipe au primit doar 19 goluri în acest sezon, doar Villareal având o defensivă mai bună cu 15. Un pariu că se marchează sub 2.5 goluri pe biletul zilei ar aduce o cotă în preajma lui 1.90.

Recordul lui Simeone împotriva Barcelonei nu este unul impresionant. Argentianianul s-a întâlnit cu catalanii de 20 de ori şi a reuşit să se impună doar de două ori, înregistrând alte şapte egaluri. Barcelona nu se află în cea mai bună formă, suferind o înfrângere şoc la Paris în Champions League. Catalanii au câştigat de atunci meciul cu Leganes, însă prestaţia lor a lăsat mult de dorit. Ei au reuşit victoria cu 2-1 abia în minutul 90 dintr-un penalty transformat de Messi. Un pariu 1x că Barcelona nu va câştiga meciul poate aduce o cotă în jur de 1.50 pe biletul zilei.