Biletul zilei: Atlanta United vs Seattle Sounders

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Atlanta United - Seattle Sounders
1
1.43
X
4.60
2
6.25

Campionatul american de fotbal se află în plină desfășurare. În această seară în paralel cu finala Cupei Mondiale vom asista la un meci destul de spectaculos între Atlanta United și Seattle Sounder. Atlanta United face parte din Conferința de est în timp ce Seattle Sounders este în grupa Conferinței de vest. Cele două formații nu s-au mai întâlnit din sezonul trecut. Atunci am asistat la două partide foarte interesante unul încheiat la egalitate cu scorul de 0-0 iar cel de-al doilea a fost câștigat de Atlanta United cu scorul de 4-2. Sperăm ca și meciul din această seară să fie unul spectaculos și să ne aducă un profit cât mai mare. Biletul zilei la pariuri sportive pentru acest meci va avea o cotă destul de avantajoasă.

Atlanta United pornește din postura de favorită în acest meci. Gazdele ocupă prima poziție a conferinței de est cu 40 de puncte. Ei au nevoie de puncte pentru a obține calificarea directă în sferturile de finală fără a mai fi nevoie să dispute optimi de finală. Ofensiva celor de la Atlanta este una foarte puternică. Este cea mai bună din MLS ca și număr de goluri marcate. În cele 20 de partide disputate au reușit să înscrie de 42 de ori având o medie de mai mult de două goluri pe meci. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un pronostic pentru o victorie a celor de la Atlanta United.

Seattle Sounders va încerca să producă o surpriză în această seară. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a zecea din 12 echipe în conferința de est. Ei au reușit în acest sezon să acumuleze doar 16 puncte ceea ce este foarte puțin. Seattle are mari probleme în ofensivă reușid să marcheze doar 15 goluri. Aceasta este cea mai slabă ofensivă din MLS. Acest meic va fi unul foarte interesant deoarece se întâlnesc cea mai bună ofensivă cu cea mai slabă ofensivă. Avantajul este clar pentru cei de la Atlanta United și ne așteptăm la o victorie fără prea mari emoții din partea lor. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi pe pronosticurile de pe Beturi.ro de la biletul zilei și câștigă.