Biletul zilei: Athletic Bilbao vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Athletic Bilbao - Real Madrid
1
6.75
X
4.75
2
1.45

Real Madrid continuă cursa de urmărire a Barcelonei. Astăzi vor avea o deplasare foarte grea în fața unei echipe ce le-a pus mari probleme în ultima perioadă. Madrilenii se vor deplasa pe San Mames pentru meciul contra celor de la Athletic Bilbao. Chiar dacă diferența dintre cele două formații este una destul de mare, iar forma de moment este și ea una total diferită nu putem spune că va fi un joc la discreția oaspeților. În Țara Basciilor ei vor fi întâmpinați cu ostilitate așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă deoarece rivalitatea dintre echipe este una foarte mare. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri pentru că dorim să beneficiem de cotele oferite de casele de pariuri.

Athletic Bilbao dezamăgește în acest sezon chiar dacă în ultimele sezoane au obținut rezultate foarte bune. În acest moment bascii ocupă doar poziția a 16-a în  Primera Division. Doar 13 puncte au reușir să acumuleze în această stagiune. Chiar și așa în UEFA Europa League sunt aproape calificați în primăvara europeană, astfel că de acum se pot concentra pe jocurile din La Liga. Forma de moment în Primera Division este una foarte slabă deoarece au acumulat doar două puncte în ultimele cinci etape disputate. Când ai un asemenea bilanț și întâlnești pe Real Madrid este foarte greu să îți faci mari speranțe la ceva. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig aproape sigur chiar dacă nu foarte mare.

Real Madrid nu se gândește la alt rezultat în afara victoriei astăzi.  Elevii lui Zinedine Zidane par într-o revenire de formă după începutul ami ezitant de sezon pe care l-au avut. Cristiano Ronaldo și compania au înregistrat două victorii și o remiză în ultimele trei etape disputate. Trebuie să ținem cont de faptul că rezultatul de egalitate a fost obținut în fața marei rivale Atletico Madrid. În fața adversarilor de astăzi Realul are un bilanț ce le poate da încredere spre o victorie astăzi. În ultimele patru meciuri directe și-au trecut în cont victoria. Ceea ce este de notat este faptul că trei din aceste meciuri s-au terminat cu scorul de 2-1. Biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a celor de la Real Madrid. Cu biletul zilei de pe site-ul nostru poți avea zilnic profit.