Biletul zilei: Athletic Bilbao vs Panathinaikos

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Athletic Bilbao - Panathinaikos
1
1.30
X
5.50
2
9.25

Chiar dacă echipele nu au ajuns în grupele UEFA Champions League, participarea în grupele UEFA Europa League rămâne un obiectiv foarte important. Astăzi avem spectacolul aproape asigurat în partida dintre Athletic Bilbao și Panathinaikos. Partida va avea loc cu ocazia manșei retur a play-off-ului pentru UEFA Europa League. Aceast joc retur va începe de la scorul de 3-2 pentru spanioli, rezultat înregistrat finalul manșei tur. Ora de start a acestei partide va fi de la ora 21:45. Jocul de astăzi este unul hotărâtor pentru ambele echipe privind traseul lor european în acest sezon. Pentru biletul zilei la pariuri sportive vom miza pe un pont la care se așteaptă mulți pariori dar vor trebui să citească argumentarea noastră.

Athletic Bilbao pornește favorită la victorie și automat la calificare și în jocul din această seară. Bascii au avut un traseu european aproape perfect în acest sezon. În turul al treilea al UEFA Europa League, gazdele de astăzi au eliminat pe Dinamo București obținând calificarea fără probleme. În acest week-end Athletic Bilbao a disputat primul meci al noului sezon din La Liga în fața echipei Getafe. În acel joc gazdele de astăzi au înregistrat doar o remiză albă, 0-0, în condițiile în care Getafe a evoluat cu un jucător în minus. Gazdele de astăzi nu au probleme mari de lot dar nu se vor putea baza pe Alvarez și De Marcos care sunt anunțați indisponibili. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri sportive este 1.

Grecii de la Panathinaikos vor încerca să producă surpriza în această seară chiar dacă a pierdut meciul tur. Astăzi singura opțiune a grecilor este victoria. Meciul tur a fost unul foarte echilibrat, grecii au condus cu scorul de 2-0 dar până la urmă aveau să pierdă partida. Faptul ca au condus cu scorul de 2-0 ne arată că totul este posibil în acest meci calificarea fiind deschisă. Panathinaikos a eliminat  în turul al treilea al UEFA Europa League pe Gabala obținând victoria în ambele manșe și astfel calificându-se în play-off. În prima etapă a campionatului din Grecia cei de la Panathinaikos au terminat la egalitate partida cu echipa Platanias 1-1. Vedem că în aceast week-end niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să câștige. Pentru biletul zilei  vom miza pe o cotă de 1.30. Dacă această cotă va fi câștigătoare vom avea un profit consistent pe biletul zilei.