Biletul zilei: Athletic Bilbao vs Eibar

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Athletic Bilbao - Eibar
1
1.90
X
3.45
2
4.40

Etapa cu numărul 21 din Primera division ne programează un meci special în deschiderea rundei. Pe San Mames, Athletic Bilbao va primi vizita celor de la Eibar. Eibar este surpriza acestui sezon din La Liga, iar despre cei de la Bilbao știm cu toții că este o formație foarte puternică mai ales pe teren propriu. Ultimele două meciuri directe dintre cele două formații au fost câștigate de cei de la Athletic Bilbao cu scor identic 0-1. Astăzi ținând cont de dorința de revanșă a oaspeților lucrurile se pot schimba. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig importnat de pe urma acestui joc.

Athletic Bilbao nu face un sezon așa cum se așteptau suporterii dar echipa poate crește. În acest moment bascii ocupă poziția a 12-a a clasamentului. Totuși diferența până la pozițiile superioare este una foarte mică și astfel cu o victorie astăzi vor putea ajunge până pe locul al șaptelea. Gazdele partidei din aceatsă seară au reușit să acumuleze în clasament 26 de puncte. Chiar dacă vin după două remize, putem spune că traversează o formă bună deoarece sunt neînvinși în ultimele cinci jocuri din La Liga. Pe teren propriu trebuie să ținem cont că Athletic Bilbao primește gol foarte greu, încasând doar cinci goluri în cele nouă jocuri din fața propriilor suporteri. Biletul zilei la pariuri va avea ca pronostic o victorie a celor de la Athletic Bilbao.

Eibar va încerca să obțină cel puțin un puncte și să își continue parcursul foarte bun din acest sezon. În prezent oaspeții de astăzi ocupă poziția a opta a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 28 de puncte. În ultimele două meciuri s-a văzut o scădere de formă în jocul lor deoarece au fost învinși de Atletico Madrid pe teren propriu și au obținut doar o remiză în fața echipei Malaga. Cum în deplasare î acest sezon au înscris doar șapte goluri și au primit 20 astăzi anticipăm un joc foarte greu pentru Eibar. Pedro Leon est ecea mai importantă absență a oaspeților și sigur acest lucru se va vedea în jocul lor. Pariază și câștigă doar cu biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile propuse de echipa noastră.