Biletul zilei: Athletic Bilbao vs Dinamo București

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Athletic Bilbao - Dinamo București
1
1.22
X
6.25
2
12.00

Dinamo va încerca imposibilul în returul din Țara Bascilor contra celor de la Athletic Bilbao iar meciul nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei. După turul de la București în care dinamoviștii au făcut un meci peste așteptări astăzi vor forța o calificare istorică în play-off-ul UEFA Europa League. 1-1 a fost rezultatul consemnat pe tabela de marcaj la sfârșitul meciului tur.   Pe San Mames spectacolul va fi asigurat în tribune de suporterii basci dar sperăm ca același lucru să fie și în teren.

Athletic Bilbao este favorită la calificare după rezultatul de la București. Golul marcat de Laporte la București poate cântări decisiv în balanța calificării. Un gol în deplasare este foarte important pentru echipa care îl inscrie. Dezavantajul pentru spanioli este că prima ligă din Spania nu a luat startul. Astfel singurul meci oficial disputat în npul sezon este cel de la București. În week-end gazdele au învins echipa Reus Deportiu cu scorul de 3-0 ceea ce înseamnă că a fost o repetiție reușită pentru astăzi. Un lucru interesant pe care trebuie să îl menționăm este că Athletic Bilbao are în componență doar jucători din Țara Bascilor. Pentru astăzi la biletul zilei la pariuri sportive online vom miza pe o victorie a gazdelor, care sunt favoriți.

Dinamo București nu are ce să piardă în acest joc. Golul spectaculos marcat de Rivaldinho păstrează intacte speranțele câinilor la o performanță ce poate rămâne în cărțile de istorie.  Cosmin Contra poate alinia cel mai bun prim 11 pentru că nu are jucători indisponibili. Moralul dinamoviștiilor este unul foarte bun. În ultima etapă disputată în Liga 1 au învins campioana Viitorul Constanța cu  scorul de 1-0 chiar la malul mării. Dinamoviștii vor avea o partidă foarte dificilă astăzi dar o execuție la fel ca în meciul tur îi poate duce spre calificare. Avantajul românilor este că tehnicianul Cosmin Contra cunoaște foarte bine echipa gazdă de pe vremea când a antrenat în Primera Division. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a gazdelor chiar dacă nu au o cotă foarte mare. Această cotă poate fi combinată pe biletul zilei la pariuri sportive online pentru a avea un câștig mai mare.