Biletul zilei: Athletic Bilbao vs Betis Sevilla

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Athletic Bilbao vs Betis Sevilla Pronosticuri pariuri sportive pe Beturi.ro
Athletic Bilbao - Betis Sevilla
1
1.36
X
4.33
2
9.00

Athletic Bilbao are ca obiectiv clasarea pe o poziție care să-i asigure prezența în UEFA Europa League pentru sezonul următor. Astăzi de la ora 22:30 Athletic Bilbao va primi vizita echipei Betis Sevilla, într-o partidă ce contează pentru etapa cu numărul 34 din Primera Division. În acest meci echipa gazdă este favorită la obținerea celor 3 puncte, iar acest meci nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei la pariuri.

Athletic Bilbao ocupă, înaintea acestei etape, poziția a 6-a cu 56 de puncte, ultimul loc ce asigură prezența în cupele europene pentru sezonul următor. Pentru biletul zilei putem miza pe o victorie a echipei gazdă care este favorită la câștigarea celor 3 puncte. Gazdele de astăzi sunt în luptă pentru această poziție cu Real Sociedad care este pe peziția a 7-a. Real Sociedad este la doar un punct distanță față de Athletic Bilbao. Athletic, echipa în care evoluează doar jucători basci, traversează o formă foarte bună. Bascii au obținut 4 victorii în ultimele 5 partide disputate. Echipa gazdă de astăzi, joacă foarte bine pe stadionul propriu San Mames, iar într-un clasament al meciurilor jucate pe teren propriu este pe poziția a 3-a. Gazdele de la Athletic Bilbao au o cotă la victorie de 1,36. Această cotă este foarte bună pentru a ne suplimenta câștigul pe biletul zilei.

Echipa românului Alin Toșca, Betis Sevilla, pare în acest moment scăpată de orice griji în privința retrogradării. Betis ocupă poziția a 15-a în clasament cu 37 de puncte acumulate. Betis Sevilla are 13 puncte avans față de prima echipă care retrogradează, astfel că este foarte greu să fie prinsă în etapele ce au mai rămas. Oaspeții sunt și ei într-o formă bună pentru că vin după 2 victorii în ultimele 2 meciuri jucate. În aceste ultimele două partide Betis nu a primit gol, obținând victorii la zero.

Pentru această partidă nici una dintre cele două echipe nu are absențe de marcă, astfel că pot alinia cel mai bun 11. Pronosticul  nostru recomandat pentru biletul zilei este pentru victoria gazdelor.