Biletul Zilei: Athletic Bilbao vs Las Palmas

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : 1

Astăzi de la ora 21:45 în La Liga va începe runda cu numărul 23. Meciul de deschidere al acestei etape va fi întâlnirea de pe stadionul San Mames în care Athletic Bilbao va primi vizita echipei Las Palmas. Athletic Bilbao vine după un joc bun, făcut pe terenul celor de la Villareal. Chiar dacă scorul de pe tabela de marcaj nu arată acest lucru trebuie să ținem cont că bascii au lovit de două ori bara în partida pierdută cu 3-1. Atunci când cauți analize bine făcute pentru biletul zilei noi suntem cea mai bună soluție.

Bascii sunt la două puncte de ultimul loc care asigură prezența în cupele europene pentru sezonul următor. Ratarea prezenței  cupelor europene ar fi un dezastru  pentru Athletic Bilbao. În meciurile de pe teren propriu echipa pregătită de tehnicianul Ernesto Valverde este foarte redutabilă. Din 16 meciuri jucate acasă a suferit doar 2 înfrângeri. Pentru acest meci Ernesto Valverde nu are jucători importanți care nu vor fi în lot așa că poate alinia cea mai bună echipă. Un pronostic bun pentru biletul zilei este că Bilbao va câștiga la minim doua goluri diferență.

Las Palmas a învins categoric în ultima etapă pe Betis Sevilla cu scorul de 4-1. Echipa ai cărei jucători sunt denumiți ’’canarii’’, sunt departe de cupele europene dar nu mai au nici o grijă în privința retrogradării, fiind departe de acea zonă.  Las Palmas este o echipă are obține rezultate fluctuante de la o etapă la alta.  În 15 meciuri jucate în deplasare de ’’canari’’, ei au obținut o singură victorie.  Meciul de astăzi se anunță greu pantru cei de la Las Palmas deoarece San Mames este un stadion de unde se obțin puncte foarte greu pentru oaspeți.

Acest meci se anunță unul dezechilibrat dar atunci când mizăm pe biletul zilei trebuie să ținem cont ca mingea este rotundă și se poate întâmpla orice.