Biletul zilei: Atalanta vs Napoli

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Atalanta - Napoli
1
3.45
X
3.40
2
2.14

Ziua de duminică începe în forță cu partide foarte interesante din Serie A. Primul meci al zilei este unul dintre cele mai interesante ale acestei etape. Napoli va juca în deplasare în primul meci al zilei la Bergamo unde va întâlni pe Atalanta. Această deplasare se anunță a fi una fparte grea pentru napoletani dar ei vor face totul pentru a se impune și a rămâne în fruntea Serie A. Ultimele meciuri directe dintre cele două echipe au produs mult spectacol și s-au marcat minim trei goluri de fiecare dată lucru la care ne așteptăm și pentru această zi. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Atalanta se dovedește a fi în acest sezon un adversar care le poate pune probleme granzilor. Chiar la începutul acestui an cei de la Atalanta au câștigat în Cupa Italiei contra celor de la Napoli cu scorul de 2-1 și astfel s-au calificat. În acest moment Atalanta este pe poziția a șaptea a clasamentului după ce a reușit să acumuleze 30 de puncte. În fața propriilor fani gazdele partidei de astăzi sunt o echipă foarte puternică, chiar dacă în ultimele două meciuri nu au reușit să se impună. Cel mai bun marcator al echipei este Ilicic care in acest sezon a reușit să înscrie de șapte ori. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va avea o cotă de 2.14.

Napoli nu se gandește la altceva decât la victorie și să își păstreze prima poziție a clasamentului. Napoletanii au reușit să acumuleze până în acest moment 51 de puncte, cu unul mai mult decât Juventus care vine tare din spate și pune presiune. Defensiva este punctul forte al oaspeților de astăzi. În acest sezon au cea mai bună apărare pentru că au primit doar 13 goluri. În zece meciuri disputate în deplasare cei de la Napoli nu au înregistrat nicio înfrângere și singurul pas greșit făcut departe de proprii fani a fost o remiză în partida de la Chievo cu scorul de 0-0. Astăzi pe biletul zilei vom mia pe o victorie a oaspeților de la Napoli care vor fi foarte motivați pentru cele trei puncte. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.